reklama
Mnie się chyba śni najwięcej.Dziś byłam w szpitalu,jeden z lekarzy młody powiedział że pomoże mi w kąpieli.Poszliśmy do łazienki ,ale zamiast kąpieli zaczeliśmy się całowac i sexic.Po wszystkim powiedział,że żyd idzie teraz do żony.Ja spytałam czy chodzi o niegn że tak,na co ja niemartw się ja też mam męża. Czy to już zdrada?
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
a mi się ostatnio śniło,że ktoś nas napadł w domu,a ja schowałam się na balkonie, przykryłam kołdrą i zasnęłam...a w domu bandyci z bornią byli,ale popierniczony ten sen był
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
A mi sie dzis snilo,ze kupilam zle pieluszki dla mojej Zuzanki. Zamiast tych Tescowych wzielam jakies (Daddy's - matko,jeszcze co za nazwa ),ale dopiero zauwazylam to w domu i straszliwie to przezywalam,heh.
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Wiecie co ja dziś w nocy wyrabiałam. Śniło mi się, że Krzyś spi z nami (bywa tak nad ranem, że śpi z nami) i obudził się więc wziąl sobie czekoladkę - cały się wymazał tą czekoladą, a ja trącam męża (i to już dzieje się naprawdę tak ok 4 nad ranem) i proszę, żeby podał mi chusteczki te do pupy, bo muszę Krzysiowi wytrzeć rączki, żebynie wymazał pościeli i ścian,
mąz nieprzytomny zszedł z łóżka i szuka tych chusteczek, ja mu nawet lampkę zapaliłam no i podaje mi te chusteczki a ja dopiero zorientowałam się, że coś jest nie tak, bo Krzysia z nami w łóżku nie ma :laugh:
Za chusteczki podziękowałam, zgasiłam lampkę i poszliśmy spać, a rano pytam się Daniela czy pamięta (bo on przes sen prawie szukał) a on mi mówi, że owszem i trochę się pośmialiśmy z całej sytuacji (oczywiście po cichutku aby nie obudzić synka) :laugh:
mąz nieprzytomny zszedł z łóżka i szuka tych chusteczek, ja mu nawet lampkę zapaliłam no i podaje mi te chusteczki a ja dopiero zorientowałam się, że coś jest nie tak, bo Krzysia z nami w łóżku nie ma :laugh:
Za chusteczki podziękowałam, zgasiłam lampkę i poszliśmy spać, a rano pytam się Daniela czy pamięta (bo on przes sen prawie szukał) a on mi mówi, że owszem i trochę się pośmialiśmy z całej sytuacji (oczywiście po cichutku aby nie obudzić synka) :laugh:
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mija,napewno! Ja swojego czasu tez mialam takie sny,ale kurde Ty masz lepiej,bo masz z kim,a ja? Musze zyc tylko snami,hehe.
reklama
Podziel się: