reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sny

reklama
dzis snilo mi sie ze jechalam autem rozmawialam przez telefon weszlam w zakret jezdnia zrobila sie bardzo waska auto bylo bez dachu ja nie przypieta pasami i wyrwalo mi z auta.reka trzymalam kierownice i myslalam ze gdybym zapiela pasy nic by mi sie nie stalo.i niewytrzymalam puscilam kierownice i z krzykiem"nie" odlecialam .ale co dziwne lecialam caly czas w gore.
ciekawe co to znaczy mam nadzieje ze na dobrze jesli na zle prosze nie mowic

Mija nie należy zbytnio się przejmować snami i ich interpretacją.Zwlaszcza kobiety w ciązy śnią intensywniej,ale te sny wcale nie muszą czegoś oznaczać ;)

moja tesciowa troche sie zna na tym ale wole jej nie mowic bo po ktoryms ostatnio ja zinterpretowalam sobie na dobrzy a ona na bardzo zle.wiem i czasem sa to glupoty

Nad ranem miałam pękny sen :) tulilam i karmiłam swojego malutkiego chlopca ;) tylko,nie wiem czemu znowu chodzilam do szkoły i nie miałam dla niego tyle czasu i on biedny plakał.
Ale byl śliczny ;) tak juz chcę Go przytulić :)

Za to ja miałam straszny! obudziłam się z drzemki jakieś 20 min temu. Śnil mi się szatan czy coś, w każdym razie było strasznie!! :-[ :p skąd taki sen??

No a mi się dziś sniło, że urodziłam bliźniaki dwóch chłopców i nie wiem dlaczego moja mama zaniosła ich na cały dzień do sąsiadki. Jak ta je potem przyniosła to powiedziała, że są już nakarmieni - ja spytałam jak to? czym ? Ona mi odpowiedział, że rozmemłanymi racuchami! Więc ja ją zaczęłam bic po twarzy, że jak mogła. potem chciałam ich karmić piersią, obu na raz i nie mogłam ich jakos ułorzyć, tak, że jeden mi się wyślizgnął i upadł na podłoge ale moja mama powiedział, że nic mu nie będzie!
A i jeden z nich miał zęby!
Potem karmiłam jednego - tego bez zębów a jemu się cały czas ulewało i bekał! DO tego śnił mi się w tym śnie mój nie żyjący tata, ale nie pamiętam dokładnie jak.
Strasznie mnie ten sen zmęczył...

reklama
Sny o porodzie mnie wykańczają ;D dziś chyba przez to,że mały się okropnie całą noc wiercił śniłam,że robią cięcie i okazuje się,że dziecko jest baaaaaardzo duże ;D 66cm. i 7200gr ;D ;D ;D niby lekarz machnął się i o miesiąc więcej chodziłam w ciąży ;D

To oznacza tylko jedno: ja już mam dość ::)

Do góry