reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mija,napewno! Ja tez w to wierze! A skoro tak powiedzial,to tak jest. Glowka do gory. :-*
dzis snilo mi sie ze jechalam autem rozmawialam przez telefon weszlam w zakret jezdnia zrobila sie bardzo waska auto bylo bez dachu ja nie przypieta pasami i wyrwalo mi z auta.reka trzymalam kierownice i myslalam ze gdybym zapiela pasy nic by mi sie nie stalo.i niewytrzymalam puscilam kierownice i z krzykiem"nie" odlecialam .ale co dziwne lecialam caly czas w gore.
ciekawe co to znaczy mam nadzieje ze na dobrze jesli na zle prosze nie mowic
ciekawe co to znaczy mam nadzieje ze na dobrze jesli na zle prosze nie mowic
No a mi się dziś sniło, że urodziłam bliźniaki dwóch chłopców i nie wiem dlaczego moja mama zaniosła ich na cały dzień do sąsiadki. Jak ta je potem przyniosła to powiedziała, że są już nakarmieni - ja spytałam jak to? czym ? Ona mi odpowiedział, że rozmemłanymi racuchami! Więc ja ją zaczęłam bic po twarzy, że jak mogła. potem chciałam ich karmić piersią, obu na raz i nie mogłam ich jakos ułorzyć, tak, że jeden mi się wyślizgnął i upadł na podłoge ale moja mama powiedział, że nic mu nie będzie!
A i jeden z nich miał zęby!
Potem karmiłam jednego - tego bez zębów a jemu się cały czas ulewało i bekał! DO tego śnił mi się w tym śnie mój nie żyjący tata, ale nie pamiętam dokładnie jak.
Strasznie mnie ten sen zmęczył...
A i jeden z nich miał zęby!
Potem karmiłam jednego - tego bez zębów a jemu się cały czas ulewało i bekał! DO tego śnił mi się w tym śnie mój nie żyjący tata, ale nie pamiętam dokładnie jak.
Strasznie mnie ten sen zmęczył...
reklama
edi
mamusia Wojtusia
Sny o porodzie mnie wykańczają ;D dziś chyba przez to,że mały się okropnie całą noc wiercił śniłam,że robią cięcie i okazuje się,że dziecko jest baaaaaardzo duże ;D 66cm. i 7200gr ;D ;D ;D niby lekarz machnął się i o miesiąc więcej chodziłam w ciąży ;D
To oznacza tylko jedno: ja już mam dość :
To oznacza tylko jedno: ja już mam dość :
Podziel się: