reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sny

reklama
dzis snilo mi sie ze jechalam autem rozmawialam przez telefon weszlam w zakret jezdnia zrobila sie bardzo waska auto bylo bez dachu ja nie przypieta pasami i wyrwalo mi z auta.reka trzymalam kierownice i myslalam ze gdybym zapiela pasy nic by mi sie nie stalo.i niewytrzymalam puscilam kierownice i z krzykiem"nie" odlecialam .ale co dziwne lecialam caly czas w gore.
ciekawe co to znaczy mam nadzieje ze na dobrze jesli na zle prosze nie mowic

Mija nie należy zbytnio się przejmować snami i ich interpretacją.Zwlaszcza kobiety w ciązy śnią intensywniej,ale te sny wcale nie muszą czegoś oznaczać ;)

moja tesciowa troche sie zna na tym ale wole jej nie mowic bo po ktoryms ostatnio ja zinterpretowalam sobie na dobrzy a ona na bardzo zle.wiem i czasem sa to glupoty

Nad ranem miałam pękny sen :) tulilam i karmiłam swojego malutkiego chlopca ;) tylko,nie wiem czemu znowu chodzilam do szkoły i nie miałam dla niego tyle czasu i on biedny plakał.
Ale byl śliczny ;) tak juz chcę Go przytulić :)

Za to ja miałam straszny! obudziłam się z drzemki jakieś 20 min temu. Śnil mi się szatan czy coś, w każdym razie było strasznie!! :-[ :p skąd taki sen??

No a mi się dziś sniło, że urodziłam bliźniaki dwóch chłopców i nie wiem dlaczego moja mama zaniosła ich na cały dzień do sąsiadki. Jak ta je potem przyniosła to powiedziała, że są już nakarmieni - ja spytałam jak to? czym ? Ona mi odpowiedział, że rozmemłanymi racuchami! Więc ja ją zaczęłam bic po twarzy, że jak mogła. potem chciałam ich karmić piersią, obu na raz i nie mogłam ich jakos ułorzyć, tak, że jeden mi się wyślizgnął i upadł na podłoge ale moja mama powiedział, że nic mu nie będzie!
A i jeden z nich miał zęby!
Potem karmiłam jednego - tego bez zębów a jemu się cały czas ulewało i bekał! DO tego śnił mi się w tym śnie mój nie żyjący tata, ale nie pamiętam dokładnie jak.
Strasznie mnie ten sen zmęczył...

reklama
Sny o porodzie mnie wykańczają ;D dziś chyba przez to,że mały się okropnie całą noc wiercił śniłam,że robią cięcie i okazuje się,że dziecko jest baaaaaardzo duże ;D 66cm. i 7200gr ;D ;D ;D niby lekarz machnął się i o miesiąc więcej chodziłam w ciąży ;D

To oznacza tylko jedno: ja już mam dość ::)

Do góry