reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sny

reklama
No dzis to Radek nawet w snach mi nie pomogl. :p
Snilo mi sie,ze bylam z kolezanka na zakupach,no i spotkalysmy kolege,ktory cos tam do mnie mowil,ale ja nie zrozumialam... Z naprzeciwka wyszedl drugi i powiedzial,ze tamten czeka na mnie w swoim domu,a ja mu odpowiedzialam,zeby przyszedl do mnie,bo ja czekam na niego w swoim lozku. ;D Hahaha,jaka ja bezposrednia. :p No i tamten poszedl przekazac temu 1szemu i nagle patrze - biegnie do mnie - do tego mojego domu,a raczej mojego lozka. :p Zatrzymal sie taki zsapany i juz chcial cos powiedziec,gdy nagle uslyszalam takie "wrrrrrrr wrrrrr"... To byly wibracje w moim telefonie,bo wlasnie Radek dzwonil do mnie przed 7 i mi przerwal sen! :mad: :p Zeby mu powybijam. :p

Co z niego za kolega.Ma chłopak wyczucir czasu. ;)
Ja wczoraj kombinowałam kilka godzin jak poprzestawiac meble w pokoju żeby wszystko sie zmieściło i śniło mi się że przestawiam meble.
Agutko masze sny to relacje dnia poprzedniego,cos o czym intensywnie myślałyśmy.Ja o meblach ty o :p seksie.

Mijus,haha,to ja juz sie boje dzisiejszego snu. :D Radek dzis dzwonil 3 razy juz w sumie,no i w pewnym momencie jeden kumpel krzyknal mu do sluchawki,ze mnie bardzo lubi i zawsze lubil,a Radek do niego: "Ty tak nawet nie mow,bo ja jestem zazdrosny! Ja agutke kocham!",a pozniej powiedzial: "agutka,jesli po ciazy bedziesz miala ochote na sex,to ja jestem do dyspozycji",hahahaha. ;D Wiec sam zaczal,ja sie tylko przypomne. :p No i caly czas dzis o tych telefonach mysle,o Jezusiczku. ;D ;)
A z tym jego wyczuciem czasu,to moze,hm... Moze wyczul,ze snie o innym i poczul sie zazdrosny,tak,jak to przy tym telefonie? Hahaha,dobre. :D

Czyli chętnego już masz,deklaracje wydał i to przy świadkach.Teraz pewnie boi się a le potem mmmmm.

Nawet nie probujmy się domyslac co bedzie potem,po takim celibacie.Tylko współczuc Radkowi czy on to przeżyje.

reklama
Do góry