reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sny

Anna25 pisze:
u mnie kolejny dzień (a raczej noc) snów pt "mój mąż" - tym razem śniło mi się, że zdradza mnie z przyjaciółką ze szkoły średniej, ja poproszę o inny zestaw snów,bo chyba zwariuję przez nie!!!

Ja podobnie jak Ty poproszę o inny zestaw snów bo śnią mi się nieraz podobne brednie...

reklama
dziwne to jest-u mnie te sny ostatnio są przepowiednią kłótni-właśnie z mężem :( zawsze jak śnią mi się te brednie, na drugi dzień o coś się z nim posprzeczam,tym razem też tak było :mad:

moje sny sie raczej nie sprawdza tym razem tez wychodzi ze corka. :laugh:mnie czesciej odnosnie meza snilo sie ze kocham sie z nim i rano budzilam sie taka rozochocona a jego nie bylo bo albo praca albo na rybach :-[i nic z seksu.u mnie ze snami prewaznie bywa na odwrot ale snilo mi sie dwa razy ze razem z nami mieszkala jakas laska on z nia spal a ja na to niemoglam nic poradzic

A mi się dziś śniła moja córeczka! Wyglądała na taką pół roczną,miała włoski i takie duże niebieskie oczka, siedziała z tyłu w samochodzie a ja jakoś tak przed nia kleczałam i prosiłam, żeby mi powiedziała jak ma na imię. No i mi odpowiedziała! Marta!
Ja tego imienia nigdy nie brałam pod uwagę!!!

A mnie się dzis śnilo,że mój kuzyn ukradł mi kasiorę... 8) dziwny sen,dawno tego kuzyna nie widziałm i raczej kiepski z nim kontakt mam... ::)

mnie bedac w szpitalusnil sie ze maz powiedzial ze ma inna,ja najpierw poszlam poplakac a za chwile wrocilam i pytalam kto to kiedy,dlaczego on zacal wymieniac i nie skonczyl na jednej,wyszlo ich z piec.potem snilo mi sie ze mielismy sie kochac nawet zaczelismy po czym on nagle wstal i poszedl sobie.co to znaczy? :-[

chcialabym w to wierzyc ale wiem niestety ze dwie z tych dziewczyn o ktorych mowil ma we snie spotykal sie na prawde pare lat temu mimo ze bylismy juz razem.tylko nie pytajcie co ja z nim jeszcze robie czasami sama sie zastanawiam ale serce nie sluga :-[

reklama
Do góry