reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sny

Poród jeszcze mi się nie śnił nie myśle o nim.Dziś znowu śnił mi się mąż,najpierw był dla mnie bardzo miły a potem podrywał przy mnie inną.Dziwne ma te sny. ;)

reklama
Mnie się chyba śni najwięcej.Dziś byłam w szpitalu,jeden z lekarzy młody powiedział że pomoże mi w kąpieli.Poszliśmy do łazienki ,ale zamiast kąpieli zaczeliśmy się całowac i sexic.Po wszystkim powiedział,że żyd idzie teraz do żony.Ja spytałam czy chodzi o niego_On że tak,na co ja niemartw się ja też mam męża. :p Czy to już zdrada? ;)

a mi się ostatnio śniło,że ktoś nas napadł w domu,a ja schowałam się na balkonie, przykryłam kołdrą i zasnęłam...a w domu bandyci z bornią byli,ale popierniczony ten sen był :p

A mi sie dzis snilo,ze kupilam zle pieluszki dla mojej Zuzanki. :( :p Zamiast tych Tescowych wzielam jakies (Daddy's - matko,jeszcze co za nazwa :mad: :p ),ale dopiero zauwazylam to w domu i straszliwie to przezywalam,heh. ;)

A mnie się znowu śnił mój synek ;) tylko był jakis taki duży i byl blondynem a my oboje z mężem ciemnowłosi ;D może po dzidku,albo po pradziadku? no i karmiłam go cycusiem ;)

Jakos tak nie bardzo mi wyglądał na mojego syna... ::)

Wiecie co ja dziś w nocy wyrabiałam. Śniło mi się, że Krzyś spi z nami (bywa tak nad ranem, że śpi z nami) i obudził się więc wziąl sobie czekoladkę - cały się wymazał tą czekoladą, a ja trącam męża (i to już dzieje się naprawdę tak ok 4 nad ranem) i proszę, żeby podał mi chusteczki te do pupy, bo muszę Krzysiowi wytrzeć rączki, żebynie wymazał pościeli i ścian,
mąz nieprzytomny zszedł z łóżka i szuka tych chusteczek, ja mu nawet lampkę zapaliłam no i podaje mi te chusteczki a ja dopiero zorientowałam się, że coś jest nie tak, bo Krzysia z nami w łóżku nie ma :laugh:
Za chusteczki podziękowałam, zgasiłam lampkę i poszliśmy spać, a rano pytam się Daniela czy pamięta (bo on przes sen prawie szukał) a on mi mówi, że owszem i trochę się pośmialiśmy z całej sytuacji (oczywiście po cichutku aby nie obudzić synka) :laugh:

Znowu śnił mi się najpierw seks z mężem,potem gdy chciałam jeszcze raz on się rozpłakał,odwrócił głowe i nie bo inna.Ubrał się i wyszedł.Chyba mi seksu brakuje. ;) :p

reklama
Do góry