reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sny w ciąży

reklama
A ja miałam dzis śmieszny sen.
Mam juz zaplanowane cc ze wzgl na pośl ułozenie dziecka i inne takie tam, przy czym na pewno bedzie znieczulenie miejscowe. Tyle wstepu. Teraz sen:

Szpital. Pan doktor myje ręce przed wykonaniem u mnie cesarki. Nie wiedziec czemu stoje sobie obok niego i wypytuje o szczegóły operacji:
-panie doktorze a lepiej wziac znieczulenie og czy miejscowe?
dr: no jak pani woli..
ja: ale co lepiej?
dr: powiedziec pani, co ja sądze na ten temat?
ja: -znerwicowana- alez oczywiscie!
dr: a wiec dla mnie.. dla mnie to najważniejsze jest, by kobieta miała jędrny brzuch..

ZONK! :D :D

Mi sie tez snia jakies dziwne rzeczy ogolnie. Budze sie czasem kilka razy. Ale najlepsze jest to, ze zanim sie dowiedziałam ze jestem w ciazy sniło mi sie ze byłam na jakis badaniach i lekarka mi powiedziała ze jestem w ciazy, a potem mi sie snił porod, ale nie pamietam co urodziłam, a po kilku dniach sie dowiedziałam ze jestem w ciazy naprawde :-D

Witam dziewczyny :) jestem nowa
ale widze ze niektóre sny to mamy podobne :)))
bo na przyklad tez mi sie snilo ze moja dzidzia wyjrzala na swiat przez pepek :) widzialam tylko duza glowke to bylo dziwne! :))) jak sie patrzyla na mnie :) to niedawno mi sie snilo :)
a na poczatku ciazy tzn jak sie tylko dowiedzialam to tez snilo mi sie malenstwo ze urodzilam je 3mce przed terminem i pamietam ze byl taki malutki (bo to byl chlopczyk) i pamietam jeszcze ze mial takie piekne blekitne oczka :))))
marzy mi sie chlopczyk :))) ale czy to bedzie chlopak to cos wiecej bede wiedziec zapewne pod koniec czerwca :))) bo teraz to jeszcze za wczesnie :] (17tydz)
pozdrawiam wszysktie mamy :)))

hej kobietki :-)
śmieszne te wasze sny są ale zauważyłam ze nie tylko moja dzidzia wychodzi na zewnątrz przez pępek w snie:laugh2:
Tez własnie sniło mi sie raz jak byłam w łazience a tu nagle widze a tu brzuch faluje niesamowicie dzidzia sie tak kręciła takie koziołki robia az było to widac i nagle z brzucha wyszła mała rączka :laugh2: no wiec jak ja ja zobaczyłam to zaczełam ja z radości od razu ją całować :laugh2:Matko nie zapomne tego snu chyba nigdy jeszcze nie czułam takiej radosci w snie :laugh2: ale potem maleństwo samo schowało rączke i juz sie nie ruszało :-D
Ubaw niezły :-)

Heh, ja też miewam dziwne sny;) Ostatnio np. śniło mi się, że wracam ze szpitala, a tu nic w domu nie przygotowane - nie ma łóżeczka, wanienki, ciuszków,nawet pampersów nic a nic... opierniczyłam męża, który pojechał na zakupy i kupił... pampersy od 6 m-ąca czy jakoś tak. Taaakie wielkie... byłam tak zła... i wtedy się obudziłam:). Najlepsze, że wiele rzeczy już kupiliśmy, więc nie wiem skąd takie sny:) Wariactwo.
Pozdrawiam wszystkie Kobietki.

A mi od początku ciąży intuicja podpowiadała, że urodzę dziewczynkę i byłam o tym święcie przekonana i wszystkim mówiłam, że na pewno bedzie dziewczynka, dopiero w nocy przed dniem USG połówkowego przyśniło mi się, że rodzę i dziecko ma wielkiego siusiaka. Wstałam rano i oznajmiłam mężowi, że będziemy mieli syna, a USG to potwierdziło:)

Odkąd dowiedziałam się, że jestem w ciązy nałogowo śnią mi się niemowlaki albo porodówka:-)

reklama
Jeżeli chodzi o sny to strasznie mnie one męczą odkąd jestem w ciąży. Przy najmniej raz w tygodniu śni mi się że mąż mnie zdradza:dry: A dzisiaj śniło mi się, że byłam na wojnie z moją przyjaciółką która też jest w ciąży i lada dzień zacznie rodzić. Czy wiecie może co te sny oznaczają ??

Do góry