reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

śmietnik

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
My ostatnio dostalismy próbki wyrobów Musteli. Aż się zdziwiłam, że u nich próbki mają 50-100ml... Tym lepiej będzie na kilka razy:-)

Ja byłam pierwszy raz w ciąży to dostałam wyprawkę z okazji założenia karty ciąży i tam był balsam Mustela na rozstępy. Ale ani ja , ani moja koleżanka nie jesteśmy zadowolone z tej firmy.

Mialam przeczucie na synka - wyszla coreczka :) I fajnie :) Eh wczoraj mezowi mowilam ze bede z nia po sklepach na ciuchy chodzic i ukrywac przed nim wydana kwote :-D Kazda płec ma swoje plusy ^^

Mialam przeczucie na synka - wyszla coreczka :) I fajnie :) Eh wczoraj mezowi mowilam ze bede z nia po sklepach na ciuchy chodzic i ukrywac przed nim wydana kwote :-D Kazda płec ma swoje plusy ^^

Ja jak z Hanią chodzimy po sklepach, to jej nie widać zza tych wieszaków, za to widać jak ktoś pomiędzy nimi wertuje. Śmieszny widok. No i obowiązkowo świecidełka, tak stoi najdłużej i najuważniej przegląda błyskotki. Bardzo lubi kobiecie zakupy.

dZIEWCZYNY JA MAM CHŁOPAKA ON BARDZO LUBI ZAKUPY, UWIELBIA SZPERAĆ W LUMPKU I CO CHWILE MI PRZYNOSI RÓŻNE RZECZY, CZASEM SMIESZNE HE HE HE.

Mój lubi zakupy tak jak jego ojciec:baffled:. Wizyty w działach dla siebie:crazy:!!!! Mati w zabawki dla dzieci, mąż w zabawki dla chłopów:wściekła/y:! A tak to jest, idziemy juuuuż stąd:wściekła/y:!!! Także na zakupy wolę chodzić sama.:tak:

oj zakupy z mężem... ja wspominam ostatnie jak koszmarny sen - dla męża istniały tylko działy z zabawkami dla niego i jedzeniem, a ja wybrałam się przecież na zakupy dla maluszka!!! agrry... kiedy chciałam razem wybrać ciuszki proszek, to spotkałam się z takim zdziwieniem że w ogóle mogę chcieć coś takiego kupować... ech szkoda się rozwodzić

Mój to w tej ciąży w ogóle sklepy dla Dzidzi omija łukiem...Jeszcze na allegro to pomoże wybrac a tk...Wybierz sama byle nie różowe i niebieskie...Czasem się zastanawiam czy mu w ogóle zależy na drugim dziecku buuuuu

reklama
Mój też niechętny na zakupy,ani dla maluszka ani na takie zwykłe heh.Wczoraj to już się gotował w "oszołomie" jak staliśmy 30 min w kolejce hehe

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry