reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

śmietnik

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No teraz to i tak chyba z tego nici, bo ostatnio nie możemy się dogadać w żadnej kwestii i mam ochotę, żeby się wyprowadził :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Gdybyś wiedziała ile razy ja miałam ochotę sie wyprowadzić. ;-) Tyle mi różnych numerów odwalił. Bywały dni nie do zniesienia, ale teraz jest dobrze. W końcu.

a ja może trochę nie na temat ale za to na temat główny "szkoła rodzenia" - my jesteśmy już po i muszę Wam powiedzieć że rewelacja - szczególnie dla tych które rodzą po raz pierwszy i nie mają styczności z małymi dziećmi - czyli dla mnie :)
Wiele przydatnych informacji, wiele ćwiczeń, partner nauczony jak się ma zachować, szpital i oddział obejrzany, położna załatwiona, naprawdę polecam wszystkim

Sunnflower jak najbardziej w temacie. ;-) Fajnie Ci ,że masz już szpital obejrzany. Ja sie wybieram i wybrać sie nie mogę. Widzę ,że do dobrej szkoły rodzenia trafiłaś. ;-)

A nas cały czas zasypują prezentami:-) A to próbki kosmetyków, a to śliniaczki czy czapeczki, no i mnóstwo czasopism :-)

no myśmy też tam pełno jakiś próbek podostawali głównie kosmetyków - co mnie cieszy bo będzie można wypróbować czy czasem dziecko nie jest na coś uczulone i wtedy dopiero kupić dużą butelkę. Naprawdę mówię Wam fajna szkoła rodzenia, tylko przed pójściem zapytajcie lekarza czy możecie wykonywać ćwiczenia bo ja nie zapytałam i potem dwa dni się źle czułam bo mi nie posłużył ten aerobik.

U nas na pierwsze zajęcia trzeba było mieć zaświadczenie od gina, że można ćwiczyć.

Ale wogóle szkoła rodzenia to super sprawa:-)

a ja z tej przyjemności niestety zrezygnowałam. opieka nad maluszkiem jakoś pójdzie myślę bo już to przerabiałam od pierwszych dni przy siostrzeńcu - jedyne czego nie robiłam przy tak małej kruszynce to go nie kąpałam i tego się troszkę obawiam. obawiam się jedynie porodu...
co do szpitala to ja w sobotę jade do mojego gina do szpitala więc sobie zobaczę co i jak tam wygląda (bo sam mówił, że przy okazji wizyty w szpitalu na więcej badań mnie oprowadzi). a jeżeli by tak wyszło, że pojadę rodzić na Polną to szpital znam więc o to jestem spokojna :)

reklama
Nawet nie wiedziałam ,ze dają próbki i czasopisma,:-) może i ja sie przejadę,choć co mówiłam o tej cesarce,ze wszystkie kobiety które znam po szkole rodzenia właśnie ją miały.:baffled:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry