reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

śmietnik

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
madziara to powiedz jak mu wyperswadowały to ,bo mój chłopak np: boi sie,ze po porodzie ze mną nie będzie dał radę potem uprawiać ze mną seksu i nie chce "tam" patrzeć, że chce stać za parawanem. Chcę ,zeby był ze mna ,ale nie chcę później ponosić konsekwencji jego urazów poporodowych.

Przede wszystkim wytłumaczyły mu, że bedzie mi baaardzo potrzebny chociażby, żeby pomasować i kontrolować skurcze. No i ma pilnować, żebym robiła wszystko to, czego nauczę się w szkole rodzenia. A większość położnych i tak nie pozwala zaglądać w krocze (chociaż mój by chciał). No i argument koronny - bedzie mógł własnoręcznie przeciąć pępowinę:-)

reklama
Ja sie nie obrazam , bo nie ma za co. ;-) Wogóle powiedzial mi ,ze wolałby ,żebym miała cesarkę ,zebym nie była tam rozjechana. :angry::wściekła/y::wściekła/y: Tym bardziej nie chce ze mną uprawiać seksu, bo wydaje mu sie,ze dotyka h dziecko. Jak mu mówię że to nieprawda , to mówi,że wie, ale mimo wszystko takie ma myśli. Już nie mam siły na to. On myśli o swojej psychice ,ale o mojej nie pomyśli. Mówi mi tylko,żebym nie myślała,ze on ze mną nie chce tylko mu popęd spadł przez moją ciążę. :crazy::-(

Jak ja Ci zazdroszczę!!!!!! Mojego ciąża jeszcze bardziej kręci. Zawsze kochalismy się często, ale teraz to muszę ból brzucha udawać, bo codziennie mnie próbuje męczyc...

Widzisz ja bym mogła ileś razy dziennie. To dla mnie brakuje seksu. Zraża mnie do siebie jak mnie odpycha. Po prawie trzech tygodniach usłyszałam w końcu rano: "kiedy się bzykniemy". We wtorek chciał ,ale był pijany,więc pierwszy raz wzyciu odmówiłam mu. Owszem nie jest tak ,ze jest zero seksu, bo ja lubię go także inaczej zaspokajać,ale i tak czuję się jak dziewica. Dochodzi do tego ,że w nocy go obmacuję. Dobrze,że mnie do sądu nie poda za molestowanie.

Widzisz ja bym mogła ileś razy dziennie. To dla mnie brakuje seksu. Zraża mnie do siebie jak mnie odpycha. Po prawie trzech tygodniach usłyszałam w końcu rano: "kiedy się bzykniemy". We wtorek chciał ,ale był pijany,więc pierwszy raz wzyciu odmówiłam mu. Owszem nie jest tak ,ze jest zero seksu, bo ja lubię go także inaczej zaspokajać,ale i tak czuję się jak dziewica. Dochodzi do tego ,że w nocy go obmacuję. Dobrze,że mnie do sądu nie poda za molestowanie.

jej, ja mam to samo. Ostatnio jak mi odmowił pierwszy raz w naszym zyciu to 2 dni płakalam i krzyczałam, ze pewno mnie zdradza...
Jakieś 2 tyg. temu miałam tak, że nie mogłam przez cały dzien o niczym innym myslec i dopadalam meza jak tylko z pracy przychodził. Swoja droga to juz zaczyna byc ciezko "baraszkowac" :p

Dziewczyny czy wy uprawiacie seks w gumkach? Ja sie troche zaczynam bać, ze sperma podrazni szyjke macicy...

A co do szkoly rodzenia to my juz nasze zajecia zaliczylismy :) Bylo nawet ok, sporo sie dowiedzialam na temat lagodzenia bolu podczas porodu, maz tez inaczej na to spojrzał a potem zrobilismy sobie wagary i zerwalismy sie z drugiej czesci bo byla opieka nad noworodkiem, okres pologu i karmienia piersia :) To wszystko juz za nami, wiec nie chciało nam sie siedziec do konca :)

No ja się na okres ciąży zmusiłam do gumek, choć wcześniej ich nie stosowaliśmy. Znalazłam informacje, że w spermie są substancje mogące wywołać skurcze, a ponadto teraz mam problemy z suchością i gumka mnie tak przynajmniej nie obciera.

A wogóle, to może wymienimy się facetami? Ja zawsze miałam spore potrzeby i czasami Ł nie wyrabiał, ae teraz chcę mieć poprostu spokój...

A co do szkoły rodzenia myangel to coś mało miałaś zajęć. My mamy przewidziane do samych Świąt BN. Jeszcze nie skończyliśm omawiać ciąży, a jeszcze 4 bloki tematyczne...

Madziara - co do smermy to wywołuje ona skurcze przy ciąży zagrożonej, a jeśli jest prawidłowa to już jak jest sie w terminie.
Myangel też potrafię płakać jak mi odmówi. A było tego. Najgorsze jest to,ze biorę to do siebie i wydaje mi sie ,ze muszę być nieatrakcyjna dla niego skoro na niego nie działam. Kuszę go , a on nic. Dlatego przestałam się do niego dobierać,znaczy tylko tyćkę,ale tak,zeby chociaż być taka powabną. Wczoraj usłyszałam,ze choc raz mogłabym go ponapadać. Dodał ,że odmawia mi tylko jak jest nieumyty. Beszczelny,bo nawet prosto po kąpieli przestał chcieć.
Jeszcze wczoraj mi powiedział ,zebym przed porodem położyła sie do szpitala , bo nie chce miec noża na gardle jak zacznę rodzić, a jego może nie być w domu. Stanęło na tym ,z eda mi pieniadze,żebym w razie czego pojechała do szpitala sałatą.
A co do szkoły rodzenia to jak powiedziałam mu ,ze tam nie idę to nic nie gadał.

Przypomniał mi się kawał co do tematu ,mam nadzieje że go nie spale

- dziecko podchodzi do ojca palcem stuka go w głowę i mówi - fajnie ci tak, fajnie?! :-D

jak stuknełam mojego to tak się śmiał

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry