reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śmieszne sytuacje i powiedzonka naszych dzieci

:-D Oli.

Kuba oglada TV,ja skacze po kanałach,a on widząc jakiegos chłopca"o biedny biedaczek tak biednie płacze":-)

reklama
Biedny biedaczek hehe :-D

Dziś w drodze ze żłobka Oli zbierała śnieg koło płotu, śnieg był osikany przez psy, więc powiedziałam do niej:
- Oli zostaw ten śnieg, bo jest brudny. Pobawimy się śniegiem przed naszym blokiem, tam jest ładny, czysty.
Oli na to:
- Czysty śnieg jest koło mojej szkoły!
- Coś takiego, to ty chodzisz już do szkoły?
- Tak.
- A nie jesteś za mała na szkołę?
- Nie. Mój profesor powiedział, że ja już mogę chodzić do szkoły.
:szok::confused::-D

W innym miejscu pan odśnieżał swój podjazd jedną łopatą, a druga stała wbita w śnieg. Oli zapytała mnie:
- Czyja to łopata?
A pan odpowiedział:
- Moja.
Oli speszyła się, że gość się do niej odezwał i zrobiła obrażoną minę. Zapytałam, czemu robi takie miny, a ona na to:
- Obraziłam się na Pana!
- A niby dlaczego się obraziłaś? Pan Ci tylko uprzejmie odpowiedział na pytanie.
A Oli na to:
- Obraziłam się, bo ja nie lubię panów! Z panów lubię tylko Mikołaje!
:-D

Ostatnia edycja:
Ala ostatnio do tausia,jak nie chciał jej dać swojego telefonu: "Jesteś brzydki i śmierdzący!"- tekst rodem z przedszkola

Ostatnia edycja:
to może nie śmieszne ale płakałam jak bóbr aż w sumie głupio mi było bo Szymek nie zdawał sobie sprawy co naprawdę powiedział.no ale od początku.
rano w dniu urodzin jak tylko otworzył oczy dostał prezenty od nas: radio, grę prosiaka i maskotkę dinozaura no i od moich rodziców puzzle
fajnie się bawił no i ok 13 ja już zaczełam szykować stół bo na 15 goście, mąż odkurzał, dziadek znosił krzesła a babcia miała bawić się z małym. nagle Szymek wstaje i przybiegł do mnie przytulił się i tak sam z siebie ( babcia przyżekłą że nic mu nie podpowiadała) ucałował i mówi:
- mamusiu kocham cię i bardzo ci dziękuję za wszystko jest cudnie i te prezenty marzyłem o nich.
to samo powiedział męzowi dziadkowi i babci.
no powalił mnie na kolana.

reklama
No Szymek przytulasek i jaki mądry.
Kuba tez ciągle "tekści",nie nadążam już za zapamiętywaniem,mnóstwo tych tekstów od rana.:tak:

Do góry