reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śmieszne sytuacje i powiedzonka naszych dzieci

Szymciu jaki słodas:sorry::-) pieknie

moje dziecko tez czasem potrafi powalic mnie komplementami: a to wspaniale ugotowałam obiadek, a to jestem cudnie ubrana, mama piekne kolczyki, itp;-)i wsyztsko w przesłodoznym stylu wypowiedziane:-D

ostatni tekst jakim mnie rozsmieszył (zreszta cała rodzinkę):
"Jetsem mysliwym i strzelam (bawił się w lesie i chodził z kijem). Strzelam... focha" :-D:-D:-D

reklama
Ja ostatnio się wzruszyłam jak oglądałysmy film na dwójce o 2-letniej dziewczynce która urodziła się z 8-mioma kończynami i miała przeprowadzaną operację.No i ja mówię: biedna dziewczynka:-(a córeczka tak słucha i kiedy było już po operacji,dziewczynka zaczęła już chodzić w chodziku a córeczka mówi:
-Mamusiu już dziewczynka nie jest biedna:tak::tak::-D:szok:-normalnie popłakałam się:no:

Dziewczyny jacy szarmanccy Synowie Wam rosną:rolleyes2: Taki 3-latek jest przynajmniej szczery i nie owija w bawełnę, więc tym bardziej jest miło jak prawi takie komplementy:tak::-)

Marlenka optymistycznie nastawiona dziewczynka i bardzo dobrze... dzieci cieszą jak wszystko jest w porządku:tak:

"Jetsem mysliwym i strzelam (bawił się w lesie i chodził z kijem). Strzelam... focha" :-D:-D:-D
Bezbłędnie trafił:-D:-D:-D

Rano dzieciaki dostały uszykowany przez moją mamę chleb z szynką (Emilka i chrześniak;-)) młody nie lubi szynki wiec ją zdjął a Emilka od razu też nie chciała wiec zdjęła z chleba i zjedli z masłem;-)

za chwilę Emilka do mnie podchodzi i mówi że chce chleb z szynką
a ja :że przecież zdjęła szynkę czy nie chce z serem?
a ona na to że chce z szynką i sobie ją zdejmie :sorry2:

właśnie się dowiedziałam od córki ,ze ma siostrę która ma 4 lata i nazywa się IDA a na nazwisko ma tak samo czyli sara;-):-D:-D:-D

reklama
Gosiu, u nas na porządku dziennym zciąganie szynki z chleba.
Z małym ciałem fajnie zabrzmiało, ale spostrzeżenie Emilki jest całkiem trafne :-):tak:

Agusia, no to Sarka zaczyna fantazjować :sorry2: Nazwisko Sara powiada hehe!

Oli ostatnio powiedziała kilka śmieszych tekstów, ale oczywiście jak nie zapiszę odrazu, to zapominam. Pamiętam tylko jak się ubrała w rzeczy, które sobie sama zciągnęła z suszarki:
- Widzisz jak ładnie wyglądam? Wszytko do siebie pasuje IDEALNIE!

Do góry