reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śmieszne sytuacje i powiedzonka naszych dzieci

Julcia widzi reklamówkę z żabą i mówi:
Żaba - bliśko, sibko, wygodnie...
Byłam w szoku! My nie mamy telewizora, jedynie radio, a ona taki tekst!!

Ostatnia edycja:
reklama
Patri, reklamy coś w sobie mają, że dzieciaki odrazu je podłapują :tak:

Przypomniało mi się: siedzimy sobie na tarasie u Rosmerty, Oli w pewnym momencie chwyta mnie za rękę:
- Chodź ze mną.
- Gdzie?
- Do pokoju.
- Teraz posiedzimy sobie na tarasie, po co do domu chcesz wchodzić.
- No chodź ze mną, nie bój się!

:-):-):-)

Julcia bawi się z tatą, tata beka i udaje, ze to miś, a Julcia smieje się jak szalona :-)
Tata już się przestał bawić, a Julcia:
-No lić (rycz) misiu!!

:-D

Dzisiaj rano mówię do Milenki:
- Jaka Ty jesteś śliczna!
A Milenka na to:
- Nie, to ty jesteś śliczna, a ja jestem mądra! :shocked2:

reklama
:-D:-D:-D:-D

Konrad wczoraj bawił sie dwoma samochidzkami,jezdzil sobie nimi po stoliku i nagle słysze...:
"Kobieto cofaj szybciej!...":szok::szok::szok:

Męski szowinista mi rośnie!:szok::-D

Do góry