reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śmieszne sytuacje i powiedzonka naszych dzieci

Kasiu :-D

a ja urywam ogonki od czereśni i mówię do Emilki "pomóż mi troszkę "
Emilka na to "pomogłam ci:tak:"
a ja "ale z tego wiaderka mi nie pomagałaś urywać :no:"

to Emilka podeszła urwała jeden ogonek i powiedziała "o widzisz teraz ci pomogłam" :cool:

reklama
Kasiad ja dzisiaj nadrabiam troszke.....
i tak sie usmialam czytajac co Oliwia wywinela na placu zabaw:-D:laugh2:
Dobre dobre.......

Emilka tez niezla spryciulka hehe....:laugh2::sorry:

:-) Fajniste dziewczyny!! :-)

Julia z tatą na spacerze. Ma lizaka. W pewnej chwili lizak jej upadł.Tata mówi:
-Nie podnosimy z ziemi. Upadł, to już trudno, nie je się z ziemi.
Julcia posłusznie odeszła kilka kroków, po czym odwraca się i mówi do lizaka:
-No, chodź patyczku, wskakuj do buzi!!

:-D

Kasia:-D:-D:-D Oliwka ale wypaliła:-D:-D:rofl2: no teraz sie zacznie klepanie glupotek w najmniej odpowiednim momencie:sorry: to tak jak mówie do Huberta"nie wchodz tam na szafkę, przecież tak nie wolno. Widziałeś, zeby ktos tam wchodził?" a Hubek: "Tak , mamusia":sorry: wyobraźnia działa na całego:rofl2:

Julcia poznaje literki.
-To jest N jak Noc.
-To jest M jak Mama.
-To jest W jak Woda.
...
Jedziemy później autobusem i oglądamy napisy. Julcia zauważyła W i mówi:
-To jeśt W jak Kąpiel. :-D:-D:-D

Julcia dzisiaj jadła pierwszy raz kogiel mogiel.
-Julciu, wiesz jak to się nazywa? To się nazywa kogiel mogiel.
Julcia powtarza ostrożnie:
-Kąpiel-wąpiel...

Ostatnia edycja:
:-DZabawne te wszae dzieciaczki:tak::-D

Znajomy dzis pilnowal mi Jenni .
znajomy sie pyta Jenni:
i co bedziemy robic pojedziemy na dyskoteke ?
Jenni na to : Zobacymy jesce potem

hehe mądre dzieciaki :-D

moja ostatnio widzi na ścianie sklepu brzydki napis "PIZ.A " ..... i krzyczy "mama A ...mama A "
ja mówię tak "A";-)
....ale tak sobie pomyślałam że dobrze że czytać jeszcze nie umie :zawstydzona/y:

reklama
Emilka wyciągnęła swojego smoczka z pudełka z pamiątkami cycka i mówi do mnie "jestem mały dzidziuś " :sorry2::-D ale jak się ssie zapomniała :-D

Do góry