reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śmieszne sytuacje i powiedzonka naszych dzieci

Witam :sorry:
fantazja dzieci nie zna granic, to jest zabawka która właśnie zajmuje moja Milenkę od pół godziny: :-D:-D:-D

dzidzius.jpg

To jest DZIDZIUŚ jakbyście mialy problemy z odgadnięciem :-p Dzidziuś to ta ciastkowa rurka, drugie ciastko to podusia, a kawałek papieru toaletowego to kołderka :-D
A czlowiek sie wysila na kupowanie kolorowych i drogich zabawek.... :szok::rofl2:

reklama
Witam :sorry:
fantazja dzieci nie zna granic, to jest zabawka która właśnie zajmuje moja Milenkę od pół godziny: :-D:-D:-D

dzidzius.jpg

To jest DZIDZIUŚ jakbyście mialy problemy z odgadnięciem :-p Dzidziuś to ta ciastkowa rurka, drugie ciastko to podusia, a kawałek papieru toaletowego to kołderka :-D
A czlowiek sie wysila na kupowanie kolorowych i drogich zabawek.... :szok::rofl2:
zdazyłam wejsc na strone a SARA o to jest DZIDZIA:laugh2::laugh2::laugh2:takze wiem juz co to:rofl2:

zdazyłam wejsc na strone a SARA o to jest DZIDZIA:laugh2::laugh2::laugh2:takze wiem juz co to:rofl2:

hehe widać my starzy nie do końca kumamy te sprawy ale dzieci wiedzą o co chodzi :-D

Niestety chwile później kołderka dzidziusia wylądowała w sporym kawałku w nosku Milenki :szok::eek::szok: i to tak głęboko, że nie było jej nawet widać :no: Na szczęście udało się wszystko ładnie wysmarkać.

A ten dzidziuś przypomniał mi, jak ostatnio usiłowała położyć FRYTKI spać!!! do własnego łóżeczka, pod kołderkę :rofl2:

Kuba do taty
"kupimy pieska"(chodziło o żywego)
Tatuś"nie,nie mamy miejsca na pieska"
K"To kup miejsce":-)

reklama
Do góry