reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śmieszne sytuacje i powiedzonka naszych dzieci

reklama
Ostatnio Milenka na ogródku - bawi się dżdżownicami, wygrzebuje je z ziemi, kąpie w miednicy, wozi rowerkiem aż tu nagle słyszę pełen zawodu głosik:
"Ojej, dżdżownica mi się złamała!" - patrzę a dżdżownica rozerwana na pół paluszkami Milenki :-D

pełen zawodu głosik:
"Ojej, dżdżownica mi się złamała!" :-D

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAhahahahhahahahahhahahahahahaha!!!!!!!1
Genialne!!!!!!!!!!!!!!! HAhahahahahhahahaha :-D:-D:-D

Jucia. "No pocitaj mi!!!"
No to citam... Paweł i Gaweł... Ale tak, żeby ona dopowiadala końcówki rymów.
Z "Tańcowała igła z nitką" szło genialnie! No to Paweł i Gaweł teraz...

(...)
I widzi... Cóż tam? Cały pokój w wodzie,
A Paweł z wędką siedzi na... NA DUPIE. (!!!!!:szok::-D:-D:-D)
"Co waćpan robisz?" "Ryby sobie łowię".
"Ależ, mospanie, mnie kapie po... WŁOSACH (!!! :-D:-D:-D)

:happy:

Ostatnia edycja:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Byłam wczoraj na kilka minut u tesciowej,grał telewizor i leciała reklama żelow intymnych Durexa,a Kondzio wykrzyknał:
"O mamy!Mamy to jest!":szok::-D:-D:-D
Tesciowa spojrzala sie na mnie i zaczeła smiac,a ja chciałam się zapasc pod ziemie :szok::-D;-).

hahaha Tycia ale się uśmiałam :-D

ja raz miałam taką akcje że Emilka mi ten żel durex dorwała i wyniosła do mojej mamy pokoju ale zauważyłam i szybko go zabrałam potem stwierdziłam że zdejmę folię i znów znalazła i wyniosła do mojej mamy i smarowała nim mojego tatę po rękach :szok: idę do nich a on do mnie "co to jest ?":-D a ja "nic nic żel do ciała" hehe :-D dobrze że zdjęłam folię bo bym się ze wstydu spaliła :-D
teraz jest schowany w innym miejscu ale nie mamy wysokich szaf wiec jest problem bo Emilka wszędzie dosięga ;-):-D

Patri no to ładnie Julka dokańcza :szok::-D

reklama
Do góry