reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śmieszne sytuacje i powiedzonka naszych dzieci

reklama
Kuba do mnie dzis "plosie moją ziabe",
wyciągam w ciemno rękę,bo myslałąm,że zabawkę mi podaje,a on mi kładzie na rękę gila z nosa:baffled::-D
:-D haha a to niespodzianka :-D

a mi się przypomniało że ostatnio się śmiałam z Emilki jak mój tato cierpiał z powodu zęba, ona się mnie zapytała "co robi dziadzia "a on na fotelu się męczył z bólem ja jej mówię że "boli go ząbek" a ona "Emilka kupi dziadzi plasterek " :-D

całuje sare po polikach ,czułku a potem zaczełam po szyji a ona do mnie
:MAMO NIE PO SZALIKU:crazy::baffled:
taka mała pomyłka miedzy szyja a szalikem;-)

Hehe fajne te dzieciaki sa:-D:tak:
U nas na razie nie ma zadnych smiesznych powiedzonek....cos poprostu JUlcia sobie gadoli
Dzisiaj np. bawila sie lalkami, a ja bylam w lazience i sprzatalam nagle slysze jak JUlka wola
Lala oć tu...Lala!!!
az wyszlam zobaczyc o co chodzi a ona jedna sie bawila a druga lezala w pokoju i dopiero po chwili zalapala ze nie tej drugiej i ja wolala......:sorry:
Pozniej lala robila siusiu......

Widze ze zaczyna wiecej juz mowic i sa to juz mini zdania....
tak jak dzisiaj rano ....lezala ze mna w lozku a ona do mnie
Tata psidzie tu tak?
Ja psidzie, < czyli ona>:laugh2:
Tabcia psidzie, < czytaj babcia>
Lala psidzie
dzidzia pi
Az mi sie geba sama smiala jak slyszalam te jej wywody od rana:-)

reklama
Nuśka to gratki dla Julci. Az serce musi Ci ze szczescia szalec jak slyszysz gadajaca Julke.
Kubus niesamowity jest. Jego ''ziaba'' i '' prezent dla mamy'' so mega slodziaste i kochane.
Sarcia tez dobra z ''szalikiem''. :-):-)

A Emi i Kondzio z durexami:-D:-D:-D:-D Dzieciaki madre sa. Same bystrzachy. I rodzicow moga wsypac, hi hi. Jak to czytalam to za brzuch sie trzymalam.

Do góry