_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
wyjatkowa moglas z tego zrobic cos w stylu spagetti;-)
wiesz takie kawalki miesa w sosie
wiesz takie kawalki miesa w sosie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
prosze bardzo, cieszę się że smakowaloKasiiula, Kamcia - ale mi narobiłyście smaku na wasze ciasta.
Kilolek - pisałaś jakiś czas temu o twoim sposobie na panierkę (z musztardą i ziołami prowansalskimi). Wypróbowałam - kotlety wyszły super. Dzięki![]()
cos takiego zeby tak wyszły Zobacz załącznik 252008 robie mniejsze zeby jeden byl na 2 gryzy i takie zgrabniejsze wygladaja hahanei wiem czy juz wiesz ocb mi
![]()
aga ja robie czesto do barszczu czerwonego <jutro wlasnie bede robila> mieso mielone pol kilo przyprawiam jak na kotlety i zawijam w ciasto francuskie < w biedronce op za niecałe 3 zł> i pieke okolo 20 minut w piekarnikua co to?? jak kokiety to w co są zawinięte???
dziewczyny szukam i szukam tej panierki z musztarda kilolka i nie mogę znaleźć podały byście mi przepis?? plisss:-):-):-):-)
a tak w ogólę jak widzę co robicie to ślinka do pasa mi cieknie
a ja że tylko korzystam i korzystam z waszych przepisów zaraz coś od siebie dodam :-):-):-):-)