anian
Fanka BB :)
- Dołączył(a)
- 3 Październik 2005
- Postów
- 3 231
kilolek, proponuję karczek pieczony na soli. Wszystko robię na "oko" więc liczby są przybliżone. Karczek kładziemy na blaszkę, na której jest warstwa soli (jakieś 3-5cm), wkładamy do piekarnika (ok.180 stopni) i pieczemy ok.1,5h. W tym czasie z mięsem nic nie musimy robić.
Druga wariacja z karczkiem [FONT="]karczek w plastry przekładać cebula krojoną i/lub pieczarkami, zalać pomidorami z puszki z koncentratem i przyprawami. Piec: 1kg/1h. - tego nie robiłam, ale polecano mi to[/FONT]
Druga wariacja z karczkiem [FONT="]karczek w plastry przekładać cebula krojoną i/lub pieczarkami, zalać pomidorami z puszki z koncentratem i przyprawami. Piec: 1kg/1h. - tego nie robiłam, ale polecano mi to[/FONT]