reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Smaki, smaczki, kulinaria

tylko nie dosypcie takiego mleka dla dzieciaczków :-) najlepiej nadaje się takie w niebieskiej torebce :tak: wiem z włąsnego doświadczenia, mniam
nie wiem tylko po co zajrzałam na ten wątek.. i tak mam cukrzycę :-( a teraz jeszcze ślinotok..
znikam..

reklama
a ja dzis salatka warzywna....wszystko sie juz gotuje, potem tylko to krojenie.....dobrze, ze tu zajzalam bo wlasnie sobie uswiadomilam, ze jajka gotuja sie juz 15 min.....:rofl2:

Ja jako, że ostatnio w ogóle nie wstaje to już nie gotuję. Ale namówiłam swojego M wczoraj na placki ziemniaczane:-) Pychotka!!!!!! Ja na pół leżąc obierałam ziemniaki, a on smażył. Wyszło całkiem dobrze :-) A dziś oddałabym wszystko za deser lodowy!!!!! Taki z dużą ilością orzechów i czekolady :-)

ja nie robie bo wiem, ze bede jadla tak dlugo az zjem wszystko....:zawstydzona/y: a jak weszlam ostatnio na wage i zobaczylam znowu 4kg na plusie to sie przerazilam i stwierdzialm, ze musze troszke zbastowac z tymi slodyczami....chociaz mam wrazenie, ze ostatnio tak jakby troche mi przeszlo z tymi zachciankami....

reklama
Do góry