reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Smaki, smaczki, kulinaria

reklama
narobiłyście mi ochoty na słodkie a ja jutro idę na badanie obciązenia glukozą i powstrzymuje się dzisiaj od słodyczy żeby wyniki mi nie podskoczyły :((

narobiłyście mi ochoty na słodkie a ja jutro idę na badanie obciązenia glukozą i powstrzymuje się dzisiaj od słodyczy żeby wyniki mi nie podskoczyły :((
Ja dzień przed glukozą zjadłam ogromny deser lodowy:-Dz polewą itp. wynik na szczęscie był dobry.
Zabierz cytrynę do glukozy:-D

to chyba ma z milion kalorii :szok::szok::szok: może namówie męża na cos takiego a co tam ważenie dopiero we wtorek:-D

No kalorii ma ale smaczek mniam mniam taka czekoladka:-)zadne batony sie nie równają i wiesz co masz w srodku przynajmniej:-)zapewniam Cie ze zjesz na raz 2-3 plasterki i wymiękasz:-)ale masz takie fajne uczucie zjedzenia czegos naprawdę dobrego , mimo że może się wydawac dziwny ten przepis.

No kalorii ma ale smaczek mniam mniam taka czekoladka:-)zadne batony sie nie równają i wiesz co masz w srodku przynajmniej:-)zapewniam Cie ze zjesz na raz 2-3 plasterki i wymiękasz:-)ale masz takie fajne uczucie zjedzenia czegos naprawdę dobrego , mimo że może się wydawac dziwny ten przepis.

na pewno pychota :-):-):-) ale jak ja sie skusze na zrobienie tego to jesc nie przestane :-D

na pewno pychota :-):-):-) ale jak ja sie skusze na zrobienie tego to jesc nie przestane :-D
Kochana jedz teraz pozniej bedziemy zrzucac kilogramy i wspominały nasze obzarstwo. Tak się zastanawiam tylko czy w Angli znajdziesz mleko w proszku bo w Polsce jest czasami cięzko, chyba ze masz jakies sklepiki z polskimi artykułami.

reklama
Do góry