reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Smaki, smaczki, kulinaria

reklama
narobiłyście mi ochoty na słodkie a ja jutro idę na badanie obciązenia glukozą i powstrzymuje się dzisiaj od słodyczy żeby wyniki mi nie podskoczyły :((

narobiłyście mi ochoty na słodkie a ja jutro idę na badanie obciązenia glukozą i powstrzymuje się dzisiaj od słodyczy żeby wyniki mi nie podskoczyły :((
Ja dzień przed glukozą zjadłam ogromny deser lodowy:-Dz polewą itp. wynik na szczęscie był dobry.
Zabierz cytrynę do glukozy:-D

to chyba ma z milion kalorii :szok::szok::szok: może namówie męża na cos takiego a co tam ważenie dopiero we wtorek:-D

No kalorii ma ale smaczek mniam mniam taka czekoladka:-)zadne batony sie nie równają i wiesz co masz w srodku przynajmniej:-)zapewniam Cie ze zjesz na raz 2-3 plasterki i wymiękasz:-)ale masz takie fajne uczucie zjedzenia czegos naprawdę dobrego , mimo że może się wydawac dziwny ten przepis.

No kalorii ma ale smaczek mniam mniam taka czekoladka:-)zadne batony sie nie równają i wiesz co masz w srodku przynajmniej:-)zapewniam Cie ze zjesz na raz 2-3 plasterki i wymiękasz:-)ale masz takie fajne uczucie zjedzenia czegos naprawdę dobrego , mimo że może się wydawac dziwny ten przepis.

na pewno pychota :-):-):-) ale jak ja sie skusze na zrobienie tego to jesc nie przestane :-D

na pewno pychota :-):-):-) ale jak ja sie skusze na zrobienie tego to jesc nie przestane :-D
Kochana jedz teraz pozniej bedziemy zrzucac kilogramy i wspominały nasze obzarstwo. Tak się zastanawiam tylko czy w Angli znajdziesz mleko w proszku bo w Polsce jest czasami cięzko, chyba ze masz jakies sklepiki z polskimi artykułami.

reklama
Do góry