martolinka
Mama i nie tylko :-)
Cleo... przeczytałam... zrobiłam i zjadłam (tzn. trochę wraz z moim M). bardzo dziękuję:-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poszalałyscie widzę z Kasiulą hihi i dobrzeCleo... przeczytałam... zrobiłam i zjadłam (tzn. trochę wraz z moim M). bardzo dziękuję:-):-)
Cieszę się że smakuje:-)słodkie jak diabli co
ja też często ten blok robię czasem robię również z orzechqmi włoskimi pokruszonymi i jest pycha i z wiórkami kokosowymi..
raz zrobiłam bez kaka ale takie mdłe wyszło...
dziewzyny powiedzcie mi..... co można zjeść dobrego na kolację poza kanapkami czy tostami albo naleśnikami....
bo ja już nie wiem co mam zrobić...
mam na coś ochotę ale nie wiem na co....
na obiad to ja zawsze coś wymyślę.... zawsze kurc\ak w jakimś innym sosie aa do tego różne surówki czy sałatki , albo całkiem z innej beczki rybka czyinne mięsko...mam ten sam problem! nigdy nie mam pomyslu na kolacje... a co dopiero na obiad