reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Smaki, smaczki, kulinaria

reklama
Cleo , ja też zrobiłam, ale z mniejszej ilości mleka. Jakbym wsypała wszystko to za nic bym nie rozmieszała tej brei, a nie chciałam za dużo wody dodawać.. Ale wyszło ok:)
Klaudzia, ja najbardziej lubię snickers'y lodowe, ale nie wszędzie w Polsce można je kupić niestety:-(

Cleo , ja też zrobiłam, ale z mniejszej ilości mleka. Jakbym wsypała wszystko to za nic bym nie rozmieszała tej brei, a nie chciałam za dużo wody dodawać.. Ale wyszło ok:)
Klaudzia, ja najbardziej lubię snickers'y lodowe, ale nie wszędzie w Polsce można je kupić niestety:-(

no no snikersiki tez pycha hehehe :-) milki tez wchodza pieknie :-) wogole cala seria batonikow lodowych mniam mniam :-D
no i u nas "na szczescie" sa wszedzie, na kazdym kroku hehe

hehe ale Was wzięło na bloka:-D:-D
a snickersy wiem dobre te lody i bounty ale drogie , racja.Czasem latem kupuję ale rzadko bo to małe:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

ja tez se przestraszylam ze nie dam rady wymieszac bo ciezko szło ale dodalam troche mleka i poszło ;-) mniamku

ja też często ten blok robię:tak: czasem robię również z orzechqmi włoskimi pokruszonymi i jest pycha i z wiórkami kokosowymi..
raz zrobiłam bez kaka ale takie mdłe wyszło...

dziewzyny powiedzcie mi..... co można zjeść dobrego na kolację poza kanapkami czy tostami albo naleśnikami....
bo ja już nie wiem co mam zrobić...
mam na coś ochotę ale nie wiem na co....:sorry2:

Ostatnia edycja:
ja też często ten blok robię:tak: czasem robię również z orzechqmi włoskimi pokruszonymi i jest pycha i z wiórkami kokosowymi..
raz zrobiłam bez kaka ale takie mdłe wyszło...

dziewzyny powiedzcie mi..... co można zjeść dobrego na kolację poza kanapkami czy tostami albo naleśnikami....
bo ja już nie wiem co mam zrobić...
mam na coś ochotę ale nie wiem na co....:sorry2:

mam ten sam problem! nigdy nie mam pomyslu na kolacje... a co dopiero na obiad :dry::dry::dry:

reklama
mam ten sam problem! nigdy nie mam pomyslu na kolacje... a co dopiero na obiad :dry::dry::dry:
na obiad to ja zawsze coś wymyślę.... zawsze kurc\ak w jakimś innym sosie aa do tego różne surówki czy sałatki , albo całkiem z innej beczki rybka czyinne mięsko...
no ale na kolację nie mam co zjeść...
przeważnie kolacje jem sama... więc robię na szybko kanapki...
ale już mi zbrzydły:sorry2:

Do góry