reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Smaki, smaczki, kulinaria

Co dziś robicie na obiadek??
Ja debiutuję w placku po węgierku...zobaczymy co wyjdzie ale sosik zaczyna ładnie pachnieć. Najgorsze to tarcie ziemniaków na tarce :-D

reklama
Co dziś robicie na obiadek??
Ja debiutuję w placku po węgierku...zobaczymy co wyjdzie ale sosik zaczyna ładnie pachnieć. Najgorsze to tarcie ziemniaków na tarce :-D

Aj wspolczuje, ja mam elektryczna, wrzucam gniote i praktycznie gotowe :-)

A na obiad robie roladki z indyka z serem i szynka w srodku zalewane sosem czosnkowym :-):-) Plus smazone ziemniaczki i jakas salatke ;-) cacy juz mi slinka cieknie.

Kupiłam specjalnie 4 duże ziemniaki , masakra to tarcie:-D
Ale jaka pychotka wyszła mniam .Zjadłam 2 i pękam.
Zobaczymy co powie mój mezulek, jak mu posmakuje to nich kupuje mi sokowirówkę:-Da wiem że posmakuje, już ja go znam:-D

Dziewczynki w związku z moją anemią przykazanie dla mnie brzmi " mięso jedynym słusznym przyjacielem ciężarnej";-) Tylko ja już z nie mam pomysłów na dania z mięsem. nie chcę już jeść tego samego..
macie może jakieś pomysły? sprawdzone przepisy?

Dziewczynki w związku z moją anemią przykazanie dla mnie brzmi " mięso jedynym słusznym przyjacielem ciężarnej";-) Tylko ja już z nie mam pomysłów na dania z mięsem. nie chcę już jeść tego samego..
macie może jakieś pomysły? sprawdzone przepisy?
Mi już uszami wychodzą kotlety i też pomysłów nie mam , a też mam jeść miecho bo anemia.Ale nie samycm mięchem człowiek żyje więc jem brokuły , kalafior itp tam też jest żelazo.

reklama
a mnie miecho tez juz wychodzi uszami... pomimo tego ze nie mam wykrytej anemi, jak przyjdzie robic obiad to nic mi do glowy nie przychodzi i zawsze jakies miecho, ziemniaki i salatka.... nudzi mnie juz to strasznie ale nic innego nie potrafie w danej chwili wymyslec :oo:

Do góry