reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Smaki, smaczki, kulinaria

reklama
Mogą być na obiad.Ja je zwykle robię na podwieczorem.Kacper je bardzo lubi.Tylko że ja nie robię zbyt gęstego ciasta.I nie dodaję sody.Nie robię też oddzielnie mieszanki.
 
Moje zdolności kulinarne porażają:-D:-D:-D ryż z jabłkiem wyszedł jakby tu powiedzieć... podeszwowaty... :-D:-D przy jabłku ryż ok, gdzie indziej twardy jak skała,,,, nie próbuję czegoś innego, bo znając życie znów coś mi nie wyjdzie.
 
A "talent kulinarny" rozwinął już mi się w podstawówce...;-);-);-) podgotowałam ziemniaki i wyłączyłam, potem nie mogliśmy ich dogotować, choć gotowaliśmy z drugim specem - moim tatą przez godzinę:-D:-D:-D:-D
 
reklama
Do góry