Tu ;-)
Karkówkę kroimy na kotlety, lekko solimy. Farsz: mielone doprawiamy jak do zwykłych klopsów i dodajemy pokrojone pieczarki. Farsz nakładamy na kotlety, zawijamy nitką. Obsmażamy z każdej strony, przekładamy do garnka/brytfanny, zalewamy wodą dodając pokrojoną cebulę. Gotujemy ponad godzinę. Pyszne są i delikatne. Dzieciaki wsuwały aż im się uszy trzęsły
Karkówkę kroimy na kotlety, lekko solimy. Farsz: mielone doprawiamy jak do zwykłych klopsów i dodajemy pokrojone pieczarki. Farsz nakładamy na kotlety, zawijamy nitką. Obsmażamy z każdej strony, przekładamy do garnka/brytfanny, zalewamy wodą dodając pokrojoną cebulę. Gotujemy ponad godzinę. Pyszne są i delikatne. Dzieciaki wsuwały aż im się uszy trzęsły