reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Smaki, smaczki, kulinaria

reklama
Zupa owocowa zawsze od dziecinstwa byla moją ulubioną zupą, mama bardzo czesto mi ją robiła. Pyszna jest tez jagodowa :) Dla mnie niejadka idealna :) Robi się ją ze swierzych owoców albo z kompotów ktore mamy w spiżarence :)

U nas zupa też często była, ale ja jej nie lubilam. Mama robiła z czereśni. Teraz z chęcią zjem:tak:
Zrobię dziś z truskawek - są od wczoraj w sprzedaży polskie od 7-10zł za kg.

U nas tez juz się pojawiły i chyba musze kupic, bede robic Oliskowi i nam truskaweczki z makaronem i smietaną, albo truskweczki z cukrem i smietanką (podziabane) i tym będę polewać naleśniki z serem - jak ja to kocham :) Olis pewnie znowu oleje pysznosci ;/

Antek jak na razie niestety nie polubił truskawek . Może poczekamy aż będą bardzie słodkie:) zakładam , ze dosłodzone w zupce bedą ok :)

Co do zupki to moja mama robiła z lanymi kluskami- pycha:)

moje dzieci ani w zesłzym roku ani w tym truskawek ruszyć nie chcą, nawet slodzonych

Ja widze, że sezon trusawkowy rozpoczety. Tez kupilam dzisia kilo i pawel podchodzil do nich z kazdej strony, oblizywal, smaowal, az za ktoryms podejsciem zjazdl ze dwie i brzoskwinie :))

Na razie dalam mu na sprobowanie, a reszte sama zjadam z makaronem i kefirem na obiad, a na kolacje kasze manna z truskawami i jeszcze mi na jutro zostało :p

Zupe owocowa uwielbiam z wisniami/czeresniami i makaronem. Musze pomyslec o tych kluskach lanych.

reklama
Do góry