reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

reklama
Najlepiej betkę😃
Ja jutro powtórzę test. Ja tez robiłam nieraz pepino ale też nie miałam kresek ale że są tanie to pytam właśnie czy to loteria takie testy czy może faktycznie coś zasiane. Dzisiaj mam 27 dc na jutro czeka pink. Pójdę w piątek na bete jak testy się potwierdzą. Ale sceptyczna jestem mimo ze na tylu testach mam cienie xD ale miło No zobaczymy jutro - objawowo nic nadzwyczajnego. Jedynie biegunkę mam od wczoraj nie wiem czy to wgl objaw xD

Ja jutro powtórzę test. Ja tez robiłam nieraz pepino ale też nie miałam kresek ale że są tanie to pytam właśnie czy to loteria takie testy czy może faktycznie coś zasiane. Dzisiaj mam 27 dc na jutro czeka pink. Pójdę w piątek na bete jak testy się potwierdzą. Ale sceptyczna jestem mimo ze na tylu testach mam cienie xD ale miło No zobaczymy jutro - objawowo nic nadzwyczajnego. Jedynie biegunkę mam od wczoraj nie wiem czy to wgl objaw xD
A pryszcza na brodzie masz? 😄

reklama
Do góry