Bibi89
Fanka BB :)
Pepino to po hiszpansku ogórek ale wierzę że nie kłamieZobacz załącznik 1404751
Czy ktoś robił testy pepino ? Jakaś szansa wiarygodności xD?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pepino to po hiszpansku ogórek ale wierzę że nie kłamieZobacz załącznik 1404751
Ja często je robię, bo są na promce w kauflandzie za 1,50 zl u mnie zawsze biel viziraZobacz załącznik 1404751
Najlepiej betkęZobacz załącznik 1404751
Ja jutro powtórzę test. Ja tez robiłam nieraz pepino ale też nie miałam kresek ale że są tanie to pytam właśnie czy to loteria takie testy czy może faktycznie coś zasiane. Dzisiaj mam 27 dc na jutro czeka pink. Pójdę w piątek na bete jak testy się potwierdzą. Ale sceptyczna jestem mimo ze na tylu testach mam cienie xD ale miło No zobaczymy jutro - objawowo nic nadzwyczajnego. Jedynie biegunkę mam od wczoraj nie wiem czy to wgl objaw xDNajlepiej betkę
A pryszcza na brodzie masz?Ja jutro powtórzę test. Ja tez robiłam nieraz pepino ale też nie miałam kresek ale że są tanie to pytam właśnie czy to loteria takie testy czy może faktycznie coś zasiane. Dzisiaj mam 27 dc na jutro czeka pink. Pójdę w piątek na bete jak testy się potwierdzą. Ale sceptyczna jestem mimo ze na tylu testach mam cienie xD ale miło No zobaczymy jutro - objawowo nic nadzwyczajnego. Jedynie biegunkę mam od wczoraj nie wiem czy to wgl objaw xD
a to objaw ciąży? Bo ja mam 3! To chyba będą trójeczki jak zajdęA pryszcza na brodzie masz?
Nie mam żadnych xDA pryszcza na brodzie masz?
Jejku ja mam kilka o matulu bliźniaki minimum ! Jaka szkoda że dopiero 23 DC nie zatestujeA pryszcza na brodzie masz?
Ja kupiłam w auchan za 3,99 i tam były dwa stad moja wątpliwość w te testy hahaJejku ja mam kilka o matulu bliźniaki minimum ! Jaka szkoda że dopiero 23 DC nie zatestuje
@Puchatymis tutaj to widać piękna kreseczkę ! Nawet bez przyglądania się !!!! Gdzie kupuje się je testy ?