reklama
krasulkaa
Fanka BB :)
To w czerwcu wszystkie rybki będą miały pozytywne bety. Dużo Nas tu?ryby?
KB02
Ja! Ale juz zaciążyłam, więc może coś w tym jestTo w czerwcu wszystkie rybki będą miały pozytywne bety. Dużo Nas tu?
Mythopoeia
Ja już czekam na czerwcowe kreseczki Dzisiaj otwieram drzwi alkowy dla męża, bo owu niby 30.05 xD
Matylda.<3
dokładnie tak będzie…To w czerwcu wszystkie rybki będą miały pozytywne bety. Dużo Nas tu?
Carmen2412
A u mnie nadal brak @ chciałabym żeby już było po bo mogłabym zacząć działać a teraz to taka jedna nie wiadoma i ten ból piersi No dramat
Mmiiaa
Ile to juz spoznienia?A u mnie nadal brak @ chciałabym żeby już było po bo mogłabym zacząć działać a teraz to taka jedna nie wiadoma i ten ból piersi No dramat
Mythopoeia
Ojej a testy nadal negatywne? Ja tak czasem mam, że jak okres mi się ze dwa dni spóźni (bo więcej to nigdy nie), to czuje się jakbym miała całą wybuchnąć. Jak taki balon, który za bardzo nadmuchali i już dawno powinien pęknąć ale nadal nie chce Więc nie zazdroszczę, spóźniający się okres to nic przyjemnego :/A u mnie nadal brak @ chciałabym żeby już było po bo mogłabym zacząć działać a teraz to taka jedna nie wiadoma i ten ból piersi No dramat
Carmen2412
5 dzień - test robiłam 2 dni temu wiec już i tak sporo po terminie miesiączkiIle to juz spoznienia?
reklama
Carmen2412
No mnie ogólnie piersi od tygodnia bolą i myślałam,że rzeczywiście na okres ale to już piąty dzień i cisza a test 2 dni temu negatywnyOjej a testy nadal negatywne? Ja tak czasem mam, że jak okres mi się ze dwa dni spóźni (bo więcej to nigdy nie), to czuje się jakbym miała całą wybuchnąć. Jak taki balon, który za bardzo nadmuchali i już dawno powinien pęknąć ale nadal nie chce Więc nie zazdroszczę, spóźniający się okres to nic przyjemnego :/