reklama
Moonstone
Moderator
Ja już po owu w tym cyklu, ale może któraś chce skorzystać?
Anka_83
Fanka BB :)
Witam się w majowym testowaniu
@Moonstone proszę o wpisanie na 12.05
@Moonstone proszę o wpisanie na 12.05
Aileen31
No i cóż dziewczyny wykluczyli mnie z zabiegu przez to niskie TSH. Mam dostać rozpiskę z nowymi lekami ustawić ją i mają mi dać nowy termin czyli u mnie będzie chyba do 4 razy sztuka. Ale rada ode mnie zróbcie sobie same podstawowe badania przed swoim terminem laparoskopii żeby na darmo nie przeleżeć w szpitalu 2 dni.
pietraczkaa
No i cóż dziewczyny wykluczyli mnie z zabiegu przez to niskie TSH. Mam dostać rozpiskę z nowymi lekami ustawić ją i mają mi dać nowy termin czyli u mnie będzie chyba do 4 razy sztuka. Ale rada ode mnie zróbcie sobie same podstawowe badania przed swoim terminem laparoskopii żeby na darmo nie przeleżeć w szpitalu 2 dni.
Przykre
Dziwne, że przed zabiegiem i samym przyjęciem nie prosili o wykonanie badań krwi.
Dwa razy byłam w szpitalu co prawda na zabieg konizacji i zarówno w sierpniu jak i teraz w lutym musiałam przed przyjęciem zrobić badania krwi, mocz, EKG i RTG
Kiedy możesz umówić kolejny termin?
Aileen31
Już mnie umówili na 30 maja.. Mam badać TSH co 10 dni i dawać znać o wynikachPrzykre
Dziwne, że przed zabiegiem i samym przyjęciem nie prosili o wykonanie badań krwi.
Dwa razy byłam w szpitalu co prawda na zabieg konizacji i zarówno w sierpniu jak i teraz w lutym musiałam przed przyjęciem zrobić badania krwi, mocz, EKG i RTG
Kiedy możesz umówić kolejny termin?
pietraczkaa
Już mnie umówili na 30 maja.. Mam badać TSH co 10 dni i dawać znać o wynikach
Oby 30 mają się udało
Matylda.<3
mnie tez boli cały czas prawy… i 9 dzień plamie…Mnie tak jajnik napieprza, że jak tak dalej pójdzie to testować będę z tydzień wcześniej
Czekam na wizytę u ginekologa jak na zbawienie.
reklama