reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

Ja już po owu w tym cyklu, ale może któraś chce skorzystać? 🤣🤣🤣

Załączniki

• IMG-20220428-WA0000.jpg
    IMG-20220428-WA0000.jpg
    48,6 KB · Wyświetleń: 116
reklama
No i cóż dziewczyny wykluczyli mnie z zabiegu przez to niskie TSH. Mam dostać rozpiskę z nowymi lekami ustawić ją i mają mi dać nowy termin czyli u mnie będzie chyba do 4 razy sztuka. Ale rada ode mnie zróbcie sobie same podstawowe badania przed swoim terminem laparoskopii żeby na darmo nie przeleżeć w szpitalu 2 dni.

No i cóż dziewczyny wykluczyli mnie z zabiegu przez to niskie TSH. Mam dostać rozpiskę z nowymi lekami ustawić ją i mają mi dać nowy termin czyli u mnie będzie chyba do 4 razy sztuka. Ale rada ode mnie zróbcie sobie same podstawowe badania przed swoim terminem laparoskopii żeby na darmo nie przeleżeć w szpitalu 2 dni.

Przykre 🥺

Dziwne, że przed zabiegiem i samym przyjęciem nie prosili o wykonanie badań krwi.
Dwa razy byłam w szpitalu co prawda na zabieg konizacji i zarówno w sierpniu jak i teraz w lutym musiałam przed przyjęciem zrobić badania krwi, mocz, EKG i RTG 🙄

Kiedy możesz umówić kolejny termin?

Przykre 🥺

Dziwne, że przed zabiegiem i samym przyjęciem nie prosili o wykonanie badań krwi.
Dwa razy byłam w szpitalu co prawda na zabieg konizacji i zarówno w sierpniu jak i teraz w lutym musiałam przed przyjęciem zrobić badania krwi, mocz, EKG i RTG 🙄

Kiedy możesz umówić kolejny termin?
Już mnie umówili na 30 maja.. Mam badać TSH co 10 dni i dawać znać o wynikach

reklama
Do góry