Nel331
Fanka BB :)
Dzisiaj 4 dzień siedzę z gorączką ale mam taka złość.Właśnie mnie to trochę przeraża. Po majowce jedziemy zrobić badania i zobaczymy jak to będzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj 4 dzień siedzę z gorączką ale mam taka złość.Właśnie mnie to trochę przeraża. Po majowce jedziemy zrobić badania i zobaczymy jak to będzie
To już początek końca, mówię Ci, czuje to w kościachWłaśnie mnie to trochę przeraża. Po majowce jedziemy zrobić badania i zobaczymy jak to będzie
Ja właśnie czekam na mojego starego w seksroomieU mnie drzwi do seksroomu zawsze otwarte XD tylko mąż nie zawsze chce wewejś
Może robisz to co trzeba z dyrektywą unijnąWczoraj był spadek temperatury i samopoczucia, dziś odbijamy! Wykończę się niedługo
po tylu seksach w okolicach owu, to ja już zamiast krwi mam spermę, więc musi coś z tego być! Nie widzę innej opcjiMoże robisz to co trzeba z dyrektywą unijną
to ja też miałam przesunięcie, bo owu zawsze 14dc, a w tym cyklu 12dc i też pipy owulaki słabe jak nie wiem. Ostatecznie pik 15dc i owu 16U mnie chyba będzie przesunięcie. 12 dc, owulaki blade jak no… wiadomo co. Jakiś śluz się pojawił ale niepłodny.