reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

reklama
Z racji tego że owulakow nierobie codzień bo teraz wypijam duzo wody to dziś wstrzymałam się trochę z napojami i odczekałam te 2h to chyba z monitoringiem się pokrywają... w poniedziałek 15dc pęcherzyk 18mm endo 8.5 .. dzisiejszy owulak to ciul wie czy już po peaku czy przed bo jest ciut jaśniejsza od kontrolnej 😅 tak z ciekawości zrobiłam. Zobaczymy co czwartek na kolejnej wizycie czy już tam pękło co miało pęknąć samo🙈
BTW jak Wy o tej porze (coraz cieplej) wytrzymujecie z nie piciem napojem i wykonywania testów owulacyjnych? Ja przez te 2h prawie uschnelam... jak to mowia chyba jestem baba pitna🤣🤣🤣

🦄🍷Temat w budowie…🦄🍷
1. @pluto_nova 👑 🌈 @Amka3214
2.
3.
4. @Paulusman
5. @AScarlett
6. @Agnes4312 @pietraczkaa
7. 👑
8. @Mmiiaa
9.
10.
11.
12.
13. @Serio
14. @Majka7898
15. @Moonstone @Many <3 @Natalia91 @Zygfrydka
16.
17.
18. @Lili88 @Hope99
19.
20. 👑 @Harinka
21.
22. @Mythopoeia
23.
24.
25.
27.
28.
29.
30.
09.08 🦙🦄 @olka11135
15.10 🦙🦄 (tak, @Bibi89 to są lamorożce)
🤰Ciąża
🩸okres
🚫 negatywny test/brak okresu
💔biochem
Halo halo, ja poproszę koronę na 7 maja! Tak czy inaczej!

Z racji tego że owulakow nierobie codzień bo teraz wypijam duzo wody to dziś wstrzymałam się trochę z napojami i odczekałam te 2h to chyba z monitoringiem się pokrywają... w poniedziałek 15dc pęcherzyk 18mm endo 8.5 .. dzisiejszy owulak to ciul wie czy już po peaku czy przed bo jest ciut jaśniejsza od kontrolnej 😅 tak z ciekawości zrobiłam. Zobaczymy co czwartek na kolejnej wizycie czy już tam pękło co miało pęknąć samo🙈
BTW jak Wy o tej porze (coraz cieplej) wytrzymujecie z nie piciem napojem i wykonywania testów owulacyjnych? Ja przez te 2h prawie uschnelam... jak to mowia chyba jestem baba pitna🤣🤣🤣
Ja również bardzo dużo pije 🙄 testy zaczęłam robić od czwartku, w czwartek miałam negatywny delikatnie przebijała kreska, w piątek tylko kreska kontrolna w sobotę to samo, i podejrzewam że właśnie przez dużą ilość wody testy wyszły fałszywe bo owulacja była w sobotę 🤷
Tak mocno się wkurzyłam i wyrzuciłam resztę testów.

Ja również bardzo dużo pije 🙄 testy zaczęłam robić od czwartku, w czwartek miałam negatywny delikatnie przebijała kreska, w piątek tylko kreska kontrolna w sobotę to samo, i podejrzewam że właśnie przez dużą ilość wody testy wyszły fałszywe bo owulacja była w sobotę 🤷
Tak mocno się wkurzyłam i wyrzuciłam resztę testów.
Ja jak widzę że mocz jest jasny to w ogóle nie testuje bo szkoda testów aczkolwiek teraz chciałam sprawdzić z ciekawości jednak co mi po tym jak nie robiłam od początku i nie wiem🤣

reklama
Ja jak widzę że mocz jest jasny to w ogóle nie testuje bo szkoda testów aczkolwiek teraz chciałam sprawdzić z ciekawości jednak co mi po tym jak nie robiłam od początku i nie wiem🤣
No wydawało mi się, że mocz nie był taki jasny, a może był, no nie wiem 😂 ale się tylko zdenerwowałam, że po odstawieniu anty owulacji nie będzie.
Wiem tyle, że więcej tych testów nie będę robić, to nie dla mnie 😄

Do góry