reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

reklama
Z racji tego że owulakow nierobie codzień bo teraz wypijam duzo wody to dziś wstrzymałam się trochę z napojami i odczekałam te 2h to chyba z monitoringiem się pokrywają... w poniedziałek 15dc pęcherzyk 18mm endo 8.5 .. dzisiejszy owulak to ciul wie czy już po peaku czy przed bo jest ciut jaśniejsza od kontrolnej 😅 tak z ciekawości zrobiłam. Zobaczymy co czwartek na kolejnej wizycie czy już tam pękło co miało pęknąć samo🙈
BTW jak Wy o tej porze (coraz cieplej) wytrzymujecie z nie piciem napojem i wykonywania testów owulacyjnych? Ja przez te 2h prawie uschnelam... jak to mowia chyba jestem baba pitna🤣🤣🤣

🦄🍷Temat w budowie…🦄🍷
1. @pluto_nova 👑 🌈 @Amka3214
2.
3.
4. @Paulusman
5. @AScarlett
6. @Agnes4312 @pietraczkaa
7. 👑
8. @Mmiiaa
9.
10.
11.
12.
13. @Serio
14. @Majka7898
15. @Moonstone @Many <3 @Natalia91 @Zygfrydka
16.
17.
18. @Lili88 @Hope99
19.
20. 👑 @Harinka
21.
22. @Mythopoeia
23.
24.
25.
27.
28.
29.
30.
09.08 🦙🦄 @olka11135
15.10 🦙🦄 (tak, @Bibi89 to są lamorożce)
🤰Ciąża
🩸okres
🚫 negatywny test/brak okresu
💔biochem
Halo halo, ja poproszę koronę na 7 maja! Tak czy inaczej!

Z racji tego że owulakow nierobie codzień bo teraz wypijam duzo wody to dziś wstrzymałam się trochę z napojami i odczekałam te 2h to chyba z monitoringiem się pokrywają... w poniedziałek 15dc pęcherzyk 18mm endo 8.5 .. dzisiejszy owulak to ciul wie czy już po peaku czy przed bo jest ciut jaśniejsza od kontrolnej 😅 tak z ciekawości zrobiłam. Zobaczymy co czwartek na kolejnej wizycie czy już tam pękło co miało pęknąć samo🙈
BTW jak Wy o tej porze (coraz cieplej) wytrzymujecie z nie piciem napojem i wykonywania testów owulacyjnych? Ja przez te 2h prawie uschnelam... jak to mowia chyba jestem baba pitna🤣🤣🤣
Ja również bardzo dużo pije 🙄 testy zaczęłam robić od czwartku, w czwartek miałam negatywny delikatnie przebijała kreska, w piątek tylko kreska kontrolna w sobotę to samo, i podejrzewam że właśnie przez dużą ilość wody testy wyszły fałszywe bo owulacja była w sobotę 🤷
Tak mocno się wkurzyłam i wyrzuciłam resztę testów.

Ja również bardzo dużo pije 🙄 testy zaczęłam robić od czwartku, w czwartek miałam negatywny delikatnie przebijała kreska, w piątek tylko kreska kontrolna w sobotę to samo, i podejrzewam że właśnie przez dużą ilość wody testy wyszły fałszywe bo owulacja była w sobotę 🤷
Tak mocno się wkurzyłam i wyrzuciłam resztę testów.
Ja jak widzę że mocz jest jasny to w ogóle nie testuje bo szkoda testów aczkolwiek teraz chciałam sprawdzić z ciekawości jednak co mi po tym jak nie robiłam od początku i nie wiem🤣

reklama
Ja jak widzę że mocz jest jasny to w ogóle nie testuje bo szkoda testów aczkolwiek teraz chciałam sprawdzić z ciekawości jednak co mi po tym jak nie robiłam od początku i nie wiem🤣
No wydawało mi się, że mocz nie był taki jasny, a może był, no nie wiem 😂 ale się tylko zdenerwowałam, że po odstawieniu anty owulacji nie będzie.
Wiem tyle, że więcej tych testów nie będę robić, to nie dla mnie 😄

Do góry