GosiaLew
Fanka BB :)
- Dołączył(a)
- 2 Kwiecień 2009
- Postów
- 8 900
Margoz spróbuj podać dynię. Zostaje Ci samemu gotować i łączyć składniki. Ja jeszcze na jesień pomroziłam sobie dynie w kawałkach. Miałam od mamy z działki więc będę sobie potem gotowała, pozbieram słoiczki gotowe i też mogę takie małe zawekować.
vickigus dzieci w sumie teraz mało jedzą, ale potem to na pewno będą słoiczek szamały a tak to najmniejsze porcje mają 130 gram chyba a nie opłacałoby producentom się robić mniejszych porcji. A co do smaków to dziecko nie musi ich wszystkich jeść w ciągu miesiąca. Ważne chyba, żeby wprowadzić na początku te podstawowe składniki a resztę można później podawać wg uznania bądź samemu gotować. Ot, takie moje przemyślenie
vickigus dzieci w sumie teraz mało jedzą, ale potem to na pewno będą słoiczek szamały a tak to najmniejsze porcje mają 130 gram chyba a nie opłacałoby producentom się robić mniejszych porcji. A co do smaków to dziecko nie musi ich wszystkich jeść w ciągu miesiąca. Ważne chyba, żeby wprowadzić na początku te podstawowe składniki a resztę można później podawać wg uznania bądź samemu gotować. Ot, takie moje przemyślenie