Pewnie można poeksperymentować tylko np. mój Gabryś miał przez 1,5mca takie sensacje z brzuszkiem, że chyba u nas to za duże ryzyko... ja też mam dylemat czy Nan 2 czy Bebilon 2 tylko u nas dochodzi jeszcze kwestia przejścia z Bebilon Pepti na coś innego lub Bebilon Pepti 2. Moja koleżanka miała taki schemat: Bebilon Pepti 1, Bebilon Pepti 2 i potem Nan 2 i jest ok. Tylko córa ma już 9mcy i pewnie dużo lepiej rozwinięty układ pokarmowy... Ja się jeszcze dopytam lekarki, ale myślę, że pozostanę przy Bebilonie, bo Gabrysiowi pasuje.
Tak nam powiedziała... chociaż też zwróciłam uwagę na to, że w mm są pro- i prebiotyki. Tylko może to są inne ilości niż w przypadku, gdy samemu się podaje.
Pierwsze słyszę, żeby probiotyk można było brać do 30 dni. Z tego co ja wiem nie ma takich ograniczeń. Ja probiotyk podaję cały czas od chyba 3 tygodnia życia.
PS. Nawet mm robią z probiotykami.
Tak nam powiedziała... chociaż też zwróciłam uwagę na to, że w mm są pro- i prebiotyki. Tylko może to są inne ilości niż w przypadku, gdy samemu się podaje.
Ostatnia edycja: