reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Służba zdrowia - historie

reklama
O to, to. Ja codziennie mam inny obiad dla męża :) Seksu mu odmówiłam może z dwa razy, inna sprawa, że jest mistrzem w te klocki, a nawet jak mi się nie chce, to bardzo sobie chwali masaż korzenia w moim wykonaniu :D Ostatnio zaczęłam myśleć, że może jest gejem, bo jaki hetero by powiedział, że jestem ładna kiedy jestem taka paskudna?
Oooo ja teraz to leżę na podłodze i kwiczę. Jak Pana Boga kocham jak mąż wróci do domu, powiem mu, że zapraszam go na masaż korzenia 🤣🤣🤣🤣

Oooo ja teraz to leżę na podłodze i kwiczę. Jak Pana Boga kocham jak mąż wróci do domu, powiem mu, że zapraszam go na masaż korzenia 🤣🤣🤣🤣
Tantryczny kiedyś mu nawet robiłam! :) Teraz nie ma czasu, bo to ok godziny zajmuje, ale kiedyś był... Mi się teraz rzadko chce, ale rozumiem, że jemu tak. 10 minut mnie nie zbawi, a on jest szczęśliwy 😊

To jak z tym bawieniem się z dziećmi? Bawicie się z takimi roczniakami?

Ja się staram ile mogę. Bardziej mam wyrzuty sumienia, że dla syna miałam więcej czasu i więcej się z nim bawiłam. Teraz wstaje, ubieram, robię śniadanie, zawożę starszaka do przedszkola, jak wrócę sprzątam lub chwilę odpoczywam i dopiero sprzątam, potem drugie śniadanie, położyć na drzemkę, jak śpi to ja obiad, jak wstaje to je i idziemy po syna. Potem spacer, deser, kolacja mycie z usypianie i dzień minął. Z synem potrafiłam siedzieć i się bawić lub czytać książki. Przy córce nie mam już tyle czasu 😔

Starsza Córa jest teraz na etapie zamykania się w pokoju i trzaskania drzwiami gdy czegoś tam od niej chcę
A młodsza 21 mcy ze mnie nie schodzi i ciągle domaga się mojej uwagi. Uwielbiam się z nią bawić ale ciąża nie ułatwia i ostatnimi czasy jestem tak na jedną czwartą gwizdka
Cóż, zmęczenie bierze górę
Ale ja bym najchętniej przespała cały dzień

Tantryczny kiedyś mu nawet robiłam! :) Teraz nie ma czasu, bo to ok godziny zajmuje, ale kiedyś był... Mi się teraz rzadko chce, ale rozumiem, że jemu tak. 10 minut mnie nie zbawi, a on jest szczęśliwy 😊

To jak z tym bawieniem się z dziećmi? Bawicie się z takimi roczniakami?
Ja jestem właśnie w trakcie 🤣🤣🤣

Załączniki

• Screenshot_20210702-102539_Gallery.jpg
    Screenshot_20210702-102539_Gallery.jpg
    266,2 KB · Wyświetleń: 79
My się pomiziałyśmy, pośmiałyśmy, ale kurde ona się bawi sama. Jakby nie widziała żadnej atrakcji z bawieniu się z kimś. Lubi się tulić, całować, wygłupiać, ale bawić to sama. Więc mi się nudzi podawanie jej zabawek, bo to właśnie tak wygląda, coś jej chcę pokazać, a ona bierze i robi po swojemu. Może taki charakter, też nie lubię prac zespołowych...

reklama
Do góry