F
F87
Gość
Dzisiaj fryzjer też włosy muszę mieć zrobione zawsze, ale mam fryzjerkę od ponad 10 lat i ona teraz jeździ do klientek, więc po problemieMałymi krokami dzisiaj paznokcie, za miesiąc fryzjer
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj fryzjer też włosy muszę mieć zrobione zawsze, ale mam fryzjerkę od ponad 10 lat i ona teraz jeździ do klientek, więc po problemieMałymi krokami dzisiaj paznokcie, za miesiąc fryzjer
Ja nie byłam u fryzjera 3 lata, włosy myje dwa razy w tygodniu i mam piękne włosy, jak laleczka. Zero farby, zero prostowania czyMałymi krokami dzisiaj paznokcie, za miesiąc fryzjer
Oooo ja teraz to leżę na podłodze i kwiczę. Jak Pana Boga kocham jak mąż wróci do domu, powiem mu, że zapraszam go na masaż korzeniaO to, to. Ja codziennie mam inny obiad dla męża Seksu mu odmówiłam może z dwa razy, inna sprawa, że jest mistrzem w te klocki, a nawet jak mi się nie chce, to bardzo sobie chwali masaż korzenia w moim wykonaniu Ostatnio zaczęłam myśleć, że może jest gejem, bo jaki hetero by powiedział, że jestem ładna kiedy jestem taka paskudna?
Tantryczny kiedyś mu nawet robiłam! Teraz nie ma czasu, bo to ok godziny zajmuje, ale kiedyś był... Mi się teraz rzadko chce, ale rozumiem, że jemu tak. 10 minut mnie nie zbawi, a on jest szczęśliwyOooo ja teraz to leżę na podłodze i kwiczę. Jak Pana Boga kocham jak mąż wróci do domu, powiem mu, że zapraszam go na masaż korzenia
Ja jestem właśnie w trakcieTantryczny kiedyś mu nawet robiłam! Teraz nie ma czasu, bo to ok godziny zajmuje, ale kiedyś był... Mi się teraz rzadko chce, ale rozumiem, że jemu tak. 10 minut mnie nie zbawi, a on jest szczęśliwy
To jak z tym bawieniem się z dziećmi? Bawicie się z takimi roczniakami?
Pierwsze co to ten alkohol tam zobaczyłam głodnemu chleb na myśliJa jestem właśnie w trakcie