reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sluby wesela- organizacja;-)

masz racje lepiej wyglada jak zielone lodygi sa widoczne a nie zakryte materiałem ....ja to juz od ogladania tych bukietow sama nie wiem co bym chciała .............Tobie to rozne kolory beda pasowały wrzos pomarancz czerwien.....................

reklama
Pinka i pewnie na końcu będziemy mieć zupełnie inne kwiatki albo bukieciki niż sobie wyszukamy :-D

hahha pewnie masz racje zawsze tak jest ehehe moj to powiedzila ze mlecz na ogrodzie mi pozrywa i nie bede miala dylematwo jaki bukiet sobie zamowic:-D:-D:-D:-D.......................

a ta kreacje juz sobie kupilas czy jeszcze nie????????????

śliczne bukiety.
Ja jestem już po ślubie 1,5 roku i miałam jedną przystrojoną różyczkę w tasiemke z jedwabiu i perełke. Dałam za ten "bukecik" 80 zł ale warto było bo był po pierwsze orinalny i nie przeszkadzał podczas zdjęć i ogólnego noszenia. Chciałabym jeszcze raz zaplanować swój ślub bo wiele bym zmieniła np. Wygodniejsze buty, godzina ślubu, fryzura, sukienka. Niestety gust się zmienia i lepsze są rzeczy ponad czasowe. Powodzenia:-)

śliczne bukiety.
Ja jestem już po ślubie 1,5 roku i miałam jedną przystrojoną różyczkę w tasiemke z jedwabiu i perełke. Dałam za ten "bukecik" 80 zł ale warto było bo był po pierwsze orinalny i nie przeszkadzał podczas zdjęć i ogólnego noszenia. Chciałabym jeszcze raz zaplanować swój ślub bo wiele bym zmieniła np. Wygodniejsze buty, godzina ślubu, fryzura, sukienka. Niestety gust się zmienia i lepsze są rzeczy ponad czasowe. Powodzenia:-)

dzieki za wypowiedz a masz jakies foteczki??????/ jesli tak to wstaw pochwal sie ....ale swoja droga jedna roza 80 zł?????????????/ troszke duzo kaski co?

Hej kobitki :-)
Sliczne kwiatki, macie w czym wybierać :tak:
Ja miałam herbaciane róże, juz nie pamiętam ile ich było, ale bukiet sporo ważył, podczas "rzutu" bałam się, by którejś z panienek kwiatkami nie uszkodzić :-D Za bukiet, kwiatki dla świadków i przyozdobienie samochodu zapłaciliśmy 200 złotych, więc nie było tak źle ;-)

Załączniki

• fotki 2 833.jpg
    fotki 2 833.jpg
    41,6 KB · Wyświetleń: 92
Gosia babka z mojej restauracji i torty zamawiaja z fawora sa to torty pietrowe wiec weszłam w katalog fawora i takie ma propozycje

Fawor

ja tez z marcepanu nie chce tylko na bitej smietanie w tygodniu musze do nich zadzwonic i sie dowiedziec wszystkiego

2a8s1h2.jpg

Tak wyglądał mój "duży" bukiet, który mam do dziś bo róże bez problemu idzie wysuszyć

tort miałam 3 poziomowy ale ostatnio widziałam śliczny. Jedno wielkie serce na którym było położone jedno mniejsze. Wyglądał pięknie i był inny niż wszystkie

reklama
beybfd.jpg

tak wyglądała moja suknia.
Była ładna ale dziś bym wybrała obcisłą i lejącą
Przepraszam za jakość zdjęcia ale robiłam je na szybko telefonem z albumu