masz racje lepiej wyglada jak zielone lodygi sa widoczne a nie zakryte materiałem ....ja to juz od ogladania tych bukietow sama nie wiem co bym chciała .............Tobie to rozne kolory beda pasowały wrzos pomarancz czerwien.....................
reklama
Pinka i pewnie na końcu będziemy mieć zupełnie inne kwiatki albo bukieciki niż sobie wyszukamy
hahha pewnie masz racje zawsze tak jest ehehe moj to powiedzila ze mlecz na ogrodzie mi pozrywa i nie bede miala dylematwo jaki bukiet sobie zamowic.......................
a ta kreacje juz sobie kupilas czy jeszcze nie????????????
dib2
Mama Sary - 06.12.2008r.
śliczne bukiety.
Ja jestem już po ślubie 1,5 roku i miałam jedną przystrojoną różyczkę w tasiemke z jedwabiu i perełke. Dałam za ten "bukecik" 80 zł ale warto było bo był po pierwsze orinalny i nie przeszkadzał podczas zdjęć i ogólnego noszenia. Chciałabym jeszcze raz zaplanować swój ślub bo wiele bym zmieniła np. Wygodniejsze buty, godzina ślubu, fryzura, sukienka. Niestety gust się zmienia i lepsze są rzeczy ponad czasowe. Powodzenia:-)
Ja jestem już po ślubie 1,5 roku i miałam jedną przystrojoną różyczkę w tasiemke z jedwabiu i perełke. Dałam za ten "bukecik" 80 zł ale warto było bo był po pierwsze orinalny i nie przeszkadzał podczas zdjęć i ogólnego noszenia. Chciałabym jeszcze raz zaplanować swój ślub bo wiele bym zmieniła np. Wygodniejsze buty, godzina ślubu, fryzura, sukienka. Niestety gust się zmienia i lepsze są rzeczy ponad czasowe. Powodzenia:-)
śliczne bukiety.
dzieki za wypowiedz a masz jakies foteczki??????/ jesli tak to wstaw pochwal sie ....ale swoja droga jedna roza 80 zł?????????????/ troszke duzo kaski co?
NataK
Mamusia Kubusia :-)))
Hej kobitki :-)
Sliczne kwiatki, macie w czym wybierać
Ja miałam herbaciane róże, juz nie pamiętam ile ich było, ale bukiet sporo ważył, podczas "rzutu" bałam się, by którejś z panienek kwiatkami nie uszkodzić Za bukiet, kwiatki dla świadków i przyozdobienie samochodu zapłaciliśmy 200 złotych, więc nie było tak źle ;-)
Sliczne kwiatki, macie w czym wybierać
Ja miałam herbaciane róże, juz nie pamiętam ile ich było, ale bukiet sporo ważył, podczas "rzutu" bałam się, by którejś z panienek kwiatkami nie uszkodzić Za bukiet, kwiatki dla świadków i przyozdobienie samochodu zapłaciliśmy 200 złotych, więc nie było tak źle ;-)
Załączniki
dib2
Mama Sary - 06.12.2008r.
Tak wyglądał mój "duży" bukiet, który mam do dziś bo róże bez problemu idzie wysuszyć
tort miałam 3 poziomowy ale ostatnio widziałam śliczny. Jedno wielkie serce na którym było położone jedno mniejsze. Wyglądał pięknie i był inny niż wszystkie
reklama
dib2
Mama Sary - 06.12.2008r.
tak wyglądała moja suknia.
Była ładna ale dziś bym wybrała obcisłą i lejącą
Przepraszam za jakość zdjęcia ale robiłam je na szybko telefonem z albumu