witajcie. moj slub byl we wrzesniu tego roku, poza Poznaniem. zauwazylam ze w tym watku byla mowa o pałacyku w Skrzynkach. to 2km od mojego domu,mialam tam robiona sesje slubna. palac i w srodku ,jak i ogrod przepiekny.
wesele mialam na salce wiejskiej w Tomiczkach ,wlasnie tam mieszkam. pewnie myslicie ze jest to jakas stara buda z dachem ze slomy
sala nadaje sie na wesela do 200os. jest zadbana, duza, piekna. na cale wesele i slub wydalismy 18tys.bez jakiegos szczegolnego oszczedzania, ale tez bez jakis cudow typu fajerwerki, itp. chetnym moge podac namiar na babke ktora zajmuje sie cateringiem, ozdoba stolow, sprzataniem kuchni i myciem naczyn,za oplata moze zalatwic tort,ciasta, i inne atrakcje, np bazanta czy prosiaka z konwekcji, ryby, czy rower na ktorym pan mlody wjezdza na sale z tortem
ja mialam wlasnie taki rower. efekt cudny!kobieta super profesjonalna,ma swoje kelnerki kucharki etc. slub mielismy w Buku. piekny kosciol,wykonanie, az z wrazenia pomylilam sie przy przysiedze malzenskiej
) auto mielismy znajomych, alkohol kupowalismy na raty,co mc po trochu, i tak kupilismy za duzo. garnitur takze z Buku,moja suknia z Lubonia
bylo pieknie,szkoda ze szybko sie skonczylo.