reklama
dib2
Mama Sary - 06.12.2008r.
Dzięki
chciałam mieć bukiet z bzów lub słonecznika ale we wrześniu ich nie było :-(
Więc wziełam to co było. Nie mialam problemów z noszeniem kwiatka. Koleżanka miała ładny wijący się po ręce bukiet ale był ciężki bo w środku miała zbiornik na wode. Ślub miałam bardzo rodzinny nawet wójek - ksiądz udzielał mi ślubu. Teraz zaprosiłabym więcej znajomych. oprócz rodziny miałam tylko 3 pary przyjaciół.
chciałam mieć bukiet z bzów lub słonecznika ale we wrześniu ich nie było :-(
Więc wziełam to co było. Nie mialam problemów z noszeniem kwiatka. Koleżanka miała ładny wijący się po ręce bukiet ale był ciężki bo w środku miała zbiornik na wode. Ślub miałam bardzo rodzinny nawet wójek - ksiądz udzielał mi ślubu. Teraz zaprosiłabym więcej znajomych. oprócz rodziny miałam tylko 3 pary przyjaciół.
dib2
Mama Sary - 06.12.2008r.
A co do ceny to pomyliłam się. Płaciłam za róże 40 zł a nie 80. (80 płaciłam za przyozdobienie kościoła). W tym samym dniu co ja ślub brały 3 pary więc za kwiaty w kościele nie płaciłam sama
dib2
Mama Sary - 06.12.2008r.
jedno Zmieniłabym w swoim weselu na 100% a mianowicie muzyke. wziełabym DJ zamiast zespołu. bo miałabym orginalne wykonania puiosenek których orkiestra nie umi wykonac. a jestem zwolennikiem muzyki z lat 60 - 90 na weselu plus disco polo oraz piosenek w stylu lambada i Carrapicho
dib2
Mama Sary - 06.12.2008r.
Pinka i bardzo dobrze zrobiłas. Teraz już wiem jaki błąd zrobiłam i wszystkim odradza orkiestre. chociaż moja koleżanka znalazła tanią i osoby w przedziale 23 - 25 lat więc fajnie zagrali. Ja miałam pecha bo 40 letni koleś spiepszył mi wesele. Dobrze że miałam wodzireja który uratował sytuacje
Natalineczka555
kocham kochać :)
hej jak widać jestem jeszcze początkująca na tym forum, no ale mam nadzieje że szybko nadreobie zaległości, my właśnie zaczynamy planować wesele tak na przyszły rok i kompletnie nie wiem od której strony to ugryźć, na szczęście latania po urzędach nie mamy bo cywilny już za nami a oboje jesteśmy z parafii w której będziemy brać ślub, chciałabym uzyskać odpowiedzi na kilka pytań, mianowicie, ile tak mniej więcej kosztuje wynajęcie autobusu na przewóz osób, wiem ze to na pewno w dużej mierze zależy od kilometrów (u nas będzie 13 km), no ale tak w przybliżeniu gdyby któraś z was mogła mi udzielić odpowiedzi byłabym bardzo wdzięczna oraz ile naprawdę potrzeba kwiatów na całe wesele (ołtarz, do wiązanek i butonierek, na stoły i auto) i jakiego rzędu to koszt, nigdzie nie mogę znaleźć odpowiednich informacji proszę o pomoc!!!
hej jak widać jestem jeszcze początkująca na tym forum, no ale mam nadzieje że szybko nadreobie zaległości, my właśnie zaczynamy planować wesele tak na przyszły rok i kompletnie nie wiem od której strony to ugryźć, na szczęście latania po urzędach nie mamy bo cywilny już za nami a oboje jesteśmy z parafii w której będziemy brać ślub, chciałabym uzyskać odpowiedzi na kilka pytań, mianowicie, ile tak mniej więcej kosztuje wynajęcie autobusu na przewóz osób, wiem ze to na pewno w dużej mierze zależy od kilometrów (u nas będzie 13 km), no ale tak w przybliżeniu gdyby któraś z was mogła mi udzielić odpowiedzi byłabym bardzo wdzięczna oraz ile naprawdę potrzeba kwiatów na całe wesele (ołtarz, do wiązanek i butonierek, na stoły i auto) i jakiego rzędu to koszt, nigdzie nie mogę znaleźć odpowiednich informacji proszę o pomoc!!!
witaj co do autobusu to ja nie pomoge bo nie mam pojecia ale co do reszty to sie postaram otoz ja slubuje za 2 miesiace i najpier szukalam restauracji

a nauki macie jesli nie to radze najpierw to zalatwic

Natalineczka555
kocham kochać :)
dzięki pinka25 ja też nie będę mieć dużo kwitów moim zdaniem mało skromnie to elegancko, z dużą ilością szybko mozna przesadzić a ile planujesz przeznaczyś na wszystkie kwiaty na ślub wesele itd???
reklama