reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SLUBY OGOLNIE :D

Agatko - wszytkiego najlepszego na nowej drodze zycia :) :) :)
Cudownie wygladacie!!przesliczna sukienka podkreslajaca Twoj stan, zakiecik tez piekny i te korale!!!!
Super!!!!
Bardzo ladnie:)
Wygladacie na szczesliwych i bardzo sie kochajacych:)))

reklama
dziekuje dziekuje!
tydzien temu bylismy robic zdjecia u fotografa i sukienka tylko w biuscie byla troche za mala hehehehe

No to ja jeszcze wtrące moje ślubne zdjęcie przed wejściem do kościółka ;D

Ślub odbył się w lipcu :)

woooow, fantastyczna sukienka!!!!!!!!!no sliczna poprostu! taka inna, bo ostatnio wszystko z gorsetami bylo heh
Asiu, naprawde super dobrana kiecka :laugh:
no i troche ci zazdroszcze tego slubu w lipcu, bo w styczniu fajnie, ale tak jakos.......ZIMNO!!!!
przynajmniej oryginalnie hehe

Ja też sie przyłączam do zachwytów nad sukienką, jest po prostu piękna !!!!!!!!!!!!!!!!! I tak pasuje do ciebie!!!!!!

Dziękuję dziewczyny naprawdę ;D Ja uwielbiam prostotę i takie wręcz ascetyczne kroje ubrań. Sukienka szyta przez koleżankę która jest z zawodu projektantką ubiorów. Jeszcze raz dziękuje!

Szczerze mówiąc Agatko to wolałabym ślub w styczniu, mówię poważnie!!! To był jeden z najbardziej gorących dni w zeszłym roku, ze mnie dosłownie kapało, co musiał przezywać mój mąż i faceci w garniturach to już nie wiem :D

hi hi, Asiu powiem ci ze ja z kolei zmarzlam w dzien slubu solidnie, normalnie sine nogi mialam w tych cienkich rajstopach, ale usmiech utrzymalam :D
na wesele poszlam juz w grubszych rajstopkach i kozakach, na zdjeciach nie widac, a mi bylo cieplo ;D

reklama
Do góry