reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SLUBY OGOLNIE :D

No to ja sie dołączam do ślubnych fotek, ale moje to straszne starocie ;D

negative8323214ep.jpg

reklama
widze, ze do slubu autobusem jechaliscie ;)
fajowe zdjecie ;D
z poczuciem humoru jak na sumke przystalo :D

my mielismy sesje zdjeciowa, pozowana, w..............piwnicy hehehe

Madziu , napewno tego brzusia to jeszcze nie miałaś bo go wogóle nie widać ;D Bardzo dobrze dobrana sukienka jeśli brzunio gdzieś tam jest ;D

Hej mężatki, strrrasznie Wam zazdroszczę tych cudnych zdjęć, sukienek, przeżyć... Ja jeszcze przed tym WSPANIAŁYM DNIEM... mam nadzieję, że w tym lub najpóźniej w przyszłym roku uda mi się dołączyć do Waszego grona... Narazie o ślubie nie ma mowy, bo dzidziuś był dla nas dużym zaskoczeniem  :) :) i nie dalibyśmy rady finansowo, ale bardzo się kochamy z moim mężczyzną (a to w końcu najważniejsze  ;D) i jak tylko staniemy trochę na nogi, to na pewno też będę mogła pochwalić się pięknymi ślubnymi fotkami  ;D

Duże buziaki dla wszystkich szczęśliwych mężątek i panienek  ;D

na pewno bedzie cudnie!!! :laugh:
my juz wiedzac o dzidzi planowalismy slub na lato, w Polsce, ale mieszkajac na "obczyznie" jednak lepiej byc malzenstwem, praktyczniej :D
dlatego zrobilismy mala impreze w styczniu, ale i tak bylo super, bo w koncu sukienka taka jak chcialam i rodzinka przyjechala ;D
tylko jak pisalam, bylo.........brrrr zimno

planujemy tylko zrobic poprawiny wesela latem, polaczone z "prezentacja" nowego czlonka rodziny :laugh:

My z moim facetem na początku bardzo chcieliśmy aby ślub był przed pojawieniem się naszego chyba synka :), ale z czasem stwierdziliśmy, że ważniejsze będzie mieszkanko, bo wcześniej mieszkaliśmy w wynajętej 20 metrowej kawalerce.
Teraz dużo wiekszego mieszkania nie mamay, bo to tylko 32 m2, ale własne.. no prawie, bo na hipotekę kupione.. :) ale to prawie jak własne.. i przynajmniej 2 pokoje.
No i w taki sposób spłukaliśmy się totalnie.. koszty notarialne, przeprowadzka zakup pralki i takie tam pierdoły... dlatego ślub musi jeszcze poczekać... ale mam nadzieję, że juz niedługo ;D

Madziu niestety żyjemy w kraju gdzie nawet własne mieszkanie jest luksusem, na który z męzem będziemy musieli jeszcze poczekać :) Dlatego nie martw się wszystko w swoim czasie :))

reklama
My tak jak pisałam nasze kupiliśmy na kredyt 30 lat po 250 zł rata :)
No i ciasne, bo tylko 32m ale za to nasze :)

Trzymam paluchy Asiu żebyście Wy na Wasze gniazdko nie musieli zbyt długo czekać :)
Wszędzie dobrze, ale we własnym domku najlepiej ;)

Do góry