reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SLUBY OGOLNIE :D

OJ Agatko juz ty panienka nie będzisz Oj Oj. ;D ;D ;D ;D ;D
A potem ale sie ciotki z BB zdjęć naogladają. Już się nie mogę doczekać ;D ;D ;D

reklama
oj juz panienka nie bede ;D
a zdjec to sie na pewno naogladacie! ja uwielbiam fotki na babyboom przegladac wiec tym razem sama dostarcze rozrywki :D
a zaproszenie zrobilismy takie smieszne i wesole, zeby bylo w naszym stylu wlasnie i ciesze sie, ze sie podoba :laugh:
wydrukowalismy wszystko na ladnym papierze, a dla specjalnych gosci to na dwoch rodzajach papieru, zlozonych razem i ozdobionych wstazka i koronka, slodko wyszlo ;D
a moja siostrzyczka(lat8)uczy sie chodzic na obcasach.....3cm
jest przy tym baaardzo przejeta :laugh:

"Miłość, to nie staw, w którym można zawsze znaleźć swoje odbicie. Miłość ma przypływy i odpływy... Ma też swoje rozbite okręty, zatopione miasta, ośmiornice, skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głeboko."

/Erich Maria Remarquel/

Agatko!! W tym tak ważnym dla Was dniu życzę Wam żebyście zawsze wytrwale odnajdywali perły :D i potrafili zawsze cieszyć się z każdej wspólnej chwili...no i udanej zabawy dziś choć dziś na pewno tego nie przeczytasz, ale trzymam kciuki by wszystko było SUPER!!

Kochana Agatko w tyn ważyn dla was dniu życzymy wam razem z mężem żebyście nie mieli żadnych problemów a jesli sie pojawią to żebyście potrafili sobie z nimi poradzic abyście zawsze byli dla siebie najleprzymi przyjaciółmi na swiecie, żebyście sie rozumieli bez słów i darzyli sie oldbrzymim szacunkiem i zaufaniem a wtedy wasza miłoś przetrwa na pewno wszystko i pozwoli Wam góry przenosić i aby wypowiedziane przez Was TAK nigdy nie zatraciło swojej mocy i kazdego wieczoru było powtarzane z taką samą miłością i uczuciem jak w tym ważnym dla Was Dniu.

Życzy Agnieszka Artur i Maluszek

~ * ~
Bycie małżeństwem, to zgoda na zaglądanie sobie nawzajem w głąb duszy.
~ * ~
Małżeństwo jest przygodą ponieważ nasze serca rozumieją więcej niż nasze umysły
~ * ~

W tym najważniejszym dla was dniu życzę Wam aby za 50 lat wasze uczucie było jeszcze większe a każdy spędzony razem dzień był wielkim wydarzeniem

Sumka

Agatko zyczę Tobie i Twojemu mezowi wszelkiego szczescia, ogromnych pokladow cierpliwosci do siebie (ja mam czasem z Tym problem  ;)) , zdrowego i slicznego malenstwa, zawsze slonca, a jesli pojawia sie chmurki to trzymajcie parasol razem w dloniach oslaniajac swoja rodzinke nawzajem, duzo, duzo zdroweczka i spelnienia marzen w swoim WSPOLNYM ZYCIU  :)  :)  :)

AGATATJE - OGROMNE GRATULACJE NO I PRZYJMIJ SPOZNIONE LECZ NIE MNIEJ SERDECZNE ZYCZENIA WSZYSTKIEGO NAJ- , NAJ- , NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA!!!
No i z naszej strony: PROST OP NIEUWE KOPPEL!

dzieki dziewczyny :D
narazie wciaz pod wrazeniem ostatnich przezyc wiec wkleje tylko szybciutko pare fotek na poczatek :D
P1010467.jpg

P1000103.jpg

P1000216.jpg

P1010462.jpg

P1010461.jpg

Jejuś - Agatatie- wyglądasz - oszałamiająco- cudownie:) bardzo śliczną masz sukienkę- pięknie podkreśla Twój stan:)- mieszkanko Malego:)..i żakiecik bardzo ładnie dobrany..- Nie wiem co powiedziec..zdjęcia rewelacja;) i te figurki!! :laugh: kopia Państwa Młodych:)..Widac na Waszych twarzach szczęscie - oby ono towarzyszyłao Wam całe zycie!!!!
ps. prosimy z Klaudysią o więcej fotek:):):)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry