K
KingaP
Gość
kaśka76 pisze:ja i tak tego nie rozumiem ;D
lalalalalalala
catherinka pisze:Ciekawe, że w innych miejscach jakoś odbijają 10x15, nie ...? :
ida na łatwiznę...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kaśka76 pisze:ja i tak tego nie rozumiem ;D
catherinka pisze:Ciekawe, że w innych miejscach jakoś odbijają 10x15, nie ...? :
...No i ten sex przez internet...rewelacja!!!!! ;Dazik pisze:oj Benita, odwage to Ty miałaś.... albo to ta miłość... po prostu miłość
benita_29 pisze:...No i ten sex przez internet...rewelacja!!!!! ;Dazik pisze:oj Benita, odwage to Ty miałaś.... albo to ta miłość... po prostu miłość
benita_29 pisze:Oj,Boziu!Widze ze tu padly wspomnienia przed slubne...A nasza historia bardzo identyczna do historii Felgui inawet rok i miesiace takie same.Jesienia 2004 roku a szczegolnie 28 pazdziernika bartek mnie zaczepil na wpkontakcie i tak sie zaczelo.Rozmowy po paru godzin dziennie,a w dodatku szalony wysylam mi sms_y o 3 w nocy,dzwonil do mnie przez komorke(!!!!!!???????) No i w styczniu pojechalam do niego,a raczej pojechalismy do Szczawnicy.Mielismy sie spotkac w karakowie- ja wysiadlalam z autobusu z Bulgarii a on z pociagu z warszawy.No i 9 dni po naszym "zobaczeniu sie" sie zareczylismy..w Szczawnicy..pod wplywem śliwowicy,kupionej ze Slowacji ;D .No i slub mial byc w Bg w czerwcu,ale jakos nie wytrzymalismy tyle bez siebie i w marcu 2005 roku Bartek po mnie przyjechal...Ech...sama nie wiem skad znalazlam tyle odwagi zeby tak szybko i tak radykalnie zmienic swoje zycie...