reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Slub:)

Polly, wszystkiego dobrego na nowej drodze!!

Szczęśliwa Młoda Paro - życzymy Wam w uroczystym dniu ślubu miłości gorącej jak słońce, szlachetnej jak złoto, czystej jak łza, słodkiej jak miód oraz spełnienia pięknych marzeń i wspólnych planów.

Paula i Michał.

reklama
Pauletta, a co z waszym ślubem? Wiem, że jesteś już w domu, ale czy lekarze nie mają nic przeciwko takim wzruszeniom, no i zmęczeniu, bo to dość intensywny czas :)

Pytia, jak naraazie dokładnie nie wiemy, ale wiekszych przeciwskazań nie ma, lekarze mowia, ze nie ma sie czego bac. a z restza slub dopiero w pazdzierniku wiec mamy jescze sporo czasu, mam nadziejej, ze jednak wszystko bedzie dobrze i bedziemy mogli sie pobrac:)

Polly, wszystkiego co najpiękniejsze :) A te urzędniczki zawsze jakoś tak śmiesznie mówią, ja też dusiłam śmiech w sobie i się zastanawiam ze zgrozą co będzie w kościele..i choć kilka lat już minęło - to jeszcze nie sprawadziłam co będzie :)

u mnie inny ternim nie wchodzi juz w gre moi rodzice mieszkaja za granica i tylko na swieta mama dostaje urlop
tydzien po swietach jest sylwester
a jeszcze tydzień po mama musi juz wracac

a nie patrzac juz nawet na ceny to nie moge znalesc kucharki
bo ona musi przyjsc z dzien wczesniej wszystko przygotowac a dzien wczesniej jest wigilia
oby sie jakos udalo bo juz zaczynam sie martwic

Trzymajcie kciuki za ładną pogodę w tą i przyszłą sobotę, bo mam swoje 2 śluby, 8 cywilny na Węgrzech , 15 kościelny w Polsce.
Jestem zdenerwowana, roztrzepana i zestresowana i jakoś gdzieś w tym wszystkim zagubiło mi się nawet to silne uczucie do mojego przyszłego męża ( mam nadzieje ze jak będzie bo wszystkim to sie odnajdzie z powrotem).
Macie jakiś dobre rady związane ze ślubem i weselem?

reklama
Do góry