reklama
pierdylion
coz za slownictwo
boskie
tylko czekaj az Jagoda zacznie powtarzac ;-)
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Ja za to w domu muszę uważać, żeby Jacka nie obudzić wybuchem śmiechu.
No a my po wakacjach i rozpieszczaniu u babć wprowadziliśmy zasadę, że w niedzielę ma słodycze bez ograniczeń, za to częstsze mycie zębów. A w tygodniu to co najwyżej moje wypieki ze słodkości zjada.
No i Julek co dzień się pyta "czy jest niedziela?" Dziś też od tego zaczął dzień.
No a my po wakacjach i rozpieszczaniu u babć wprowadziliśmy zasadę, że w niedzielę ma słodycze bez ograniczeń, za to częstsze mycie zębów. A w tygodniu to co najwyżej moje wypieki ze słodkości zjada.
No i Julek co dzień się pyta "czy jest niedziela?" Dziś też od tego zaczął dzień.
coz za slownictwo
boskie
tylko czekaj az Jagoda zacznie powtarzac ;-)
ale w sumie zaczęłam się zastanawiać i łatwiej mi odmówić jej jak ryczy, niż jak mi tak jęczy i sie pyta.
Mam chwilkę to coś napiszę
Ze dwa tygodnie temu Inguch przez przypadek obejrzał kawałek Shreka (leciał na jakimś kanale wieczorem) no i od tamtej pory ma fijoła na jego punkcie:-) Musieliśmy jej kupić wszystkie trzy czesci i najchetniej codziennie by wszystkie ogladała - ograniczamy jej do puszczania raz na kilka dni.
No i mówi teraz tekstami ze Shreka:
- Daleko jesce?? No daleko jesce??
- Pięć minut, Ośle!!!
- Nigdzie nie jedziemy a zupa była za słona!!!
:-):-):-)
Ze dwa tygodnie temu Inguch przez przypadek obejrzał kawałek Shreka (leciał na jakimś kanale wieczorem) no i od tamtej pory ma fijoła na jego punkcie:-) Musieliśmy jej kupić wszystkie trzy czesci i najchetniej codziennie by wszystkie ogladała - ograniczamy jej do puszczania raz na kilka dni.
No i mówi teraz tekstami ze Shreka:
- Daleko jesce?? No daleko jesce??
- Pięć minut, Ośle!!!
- Nigdzie nie jedziemy a zupa była za słona!!!
:-):-):-)
Boskie!- Pięć minut, Ośle!!!
Nawet jestem to sobie w stanie wyobrazić
Ale patrz jak Ci rośnie fanka kina i cytatów!!!
A Jagoda ostatnio na pytanie mojej mamy, czy jeszcze do niej przyjedzie, odpowiedziała:
-Jak nie zapomnę
reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Hehe boskie.Inga niezla i jak szybko lapie :-)nie ma to jak bajki.A Jagodka...ona zawsze mnie rozwala tekstami heheh.
Podziel się: