reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słowa, słówka, teksty, tekściki...

no i ja moge wreszcie cos napisac ... nie oznacza to ze mala milczy ... wrecz przeciwnie ... gada non-stop ... buzia jej sie nie zamyka :)

ale od kilku dni w wykonaniu malej slysze slowo ktore mnie rozczula 'maniunia' :)
i jak nie kochac takiego rozrabiaki ? jak nie przytulic pomimo zlosci jak sie uslyszy takie slowo ? :)

reklama
U nas ostatnio "Auta" na tapecie. Olo by oglądał non stop. Ograniczamy mu, bo w nocy budzi się z krzykiem... Ale do rzeczy. Kto zna film, pokojarzy tekst.
Olo siedzi na nocniku, robi kupę (wcześniej wygania z pokoju). Słyszę jak w przerwach między solidnymi jękami szepcze: "Jeśtem zigziak, jeśtem porun, jeśltem sibki!" :-D Wyobrażacie sobie moją reakcję?

Acha i z filmu pamieta oprócz Zygzaka, Złomka jeszcze "wielki źdenelwowany kobajn"

U nas ostatnio "Auta" na tapecie. Olo by oglądał non stop. Ograniczamy mu, bo w nocy budzi się z krzykiem...

A moze w nocy snia mu sie te traktory co gonia zygzaka. Kurcze bajka jest rewelacyjna, wlasnie dzis Maksik z Maja ogladali. Ja zaluje ze ogladam tylko w tv a ze nie zaliczylam kina,Darek z nim byl i tez tatus byl zachwycony :-):-)
A teraz widzialam reklame Krola Maciusia 1 chyba ma byc w kinach i wlasnie chce sie z Maksem wybrac a moze i z Maja :-)

Tekst z dzisiaj rana (wrzesień), zaraz po obudzeniu -"Mamusi, Mikołaj do mnie przyjdzie i da mi prezent"
Nieźle mi się dziecko na tego Mikołaja napaliło. I mam zamiar to wykorzystać :cool2:

A poza tym, to myję sobie ostatnio głowę i Jagoda do mnie tekstem: "Mamo, nie płacz, to nie boli, nie płacz mamusiu, nie rycz już" i inne takie ;p

reklama
tja.
Ale powtarza wszystko, co my mówimy.
Ostatnio mnie w łóżku złapała za szyję i mówi, "choć to, gdzie tam się kręcisz, uważaj bo spadniesz"
Normalnie, człowiek jednak się nie słyszy, co wygaduje, a tu powtórkę wszystkiego mam.

Do góry