reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słomiane wdowy

Witam z zasypanych gor!

Lelek to niekoniecznie musi byc od razu celiaka ale nietolerancja glutenu a z tego sie wyrasta :tak:
Beniaczek wiem ze to trudna decyzja ale jak ja mialabym mozliwosc to poszlabym na swoje a nie wiecznie plaszczyla bym sie przed tesciami
Beatko z Twoim nastawieniem to Ty juz chyba od urodzenia bylas slomianka ;-) :-D

Pozdrawiam wszystkie!!!!

reklama
Witam słomianki:-D zimę mamy na całego.Moje starsze dziecko nic nie mówi,tylko "mamo idziemy na sanki" już od 7 rano od trzech dni:tak:..
Tylko mały problem bo jak tu z młodszym wyjść kiedy kółka od wózka nie chcą się kręcić...:no: No a tak na marginesie nareszcie mamy grudzień,bo już nie mogłam patrzeć w kalendarz na ten listopad który ciągnie się jak flaki z olejem:rofl2: Patrzę przez okno i tak myślę,że wielki czas umyć okna i zmienić ozdoby..bo u nas nadal wiosna w oknach:-p Tylko,że z tym zawsze mam mały problem kiedy zmieniam ozdoby córka chce już choinkę..i co tu zrobić. Nic uciekam robić placek ponieważ mam świetny przepis na "ala sernik na zimno" Jeśli któraś z Was była by chętna go zrobić..tak na szybkiego objaśnię co jest potrzebne .. Więc tak: spód 20 dużych sucharów rozgnieść na drobno,czekoladę do smarowania chleba podgrzać w garnuszku cały słoiczek dodać do okruchów sucharów i wyłożyć na tortownicę.Ubić 0,5 l bitej śmietany..z nie wielką ilością cukru + dodać rozpuszczoną żelatynę...na górę wylać galaretkę jaką kto lubi ja preferuję truskawkową..mniam pychotka.. Jeśli któraś z Was zrobi również..to życzę smacznego;-) Pozdrowionka.

hej dziewczyny
ja zaliczylam dzisiaj wewnetrzny za tydzien mam normalny egzamin troche mam stresa ale mysle ze jakos to bedzie
marta no troche cie tu nie bylo, ale zimno strasznie u nas -11 stop i do tego wieje,
beata u was to chyba jeszcze bardziej wieje?

reklama
Do góry