reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Słomiane wdowy

iiwka - pewnie kontakty maja nieco ogranicozne w koszarach :-(

a u mnie fajnie - maz jeszcze przez przynajmniej 3 tygodnie bedzie w domu - zarezerwowalismy mieszkanie wiec trzeba zalatwic kredyt.
No i Jasiowi paszport chcemy wyrobic - potrzebna jest obecnosc obydwojga rodzicow podczas skladnaia wniosku.

reklama
Cześć laski

iiwka spokojnie, ja czasami przez 2 tyg. nie mam kontaktu z S- bo jak jest sztorm to lipa.

Mysz super że macie zarezerwowane mieszkanko i robisz paszporcik synkowi.

Ewcia witaj koffana.

agatulku to fajnie, że zmieniłaś kolor włosów.

A u na fajna pogoda, więc korzystamy. Oskar dziś latał w spodenkach, w domu byłam dopiero po 20-30.
DOBRANOC

dzieńdoberek

mój synuś zasnął wiec chwilka dla mamy dziś pogoda sie popsuła bo wieje ale słonko jest oby wiatr ustał bo jak tylko mały wstanie zje obiadek na spacer trza iśc dotlenic sie

jejku mój chyba mięknie heheh i zaczyna doskwierać mu tęsknota hehehheheh bo coraz czulej pisze :p
jeny ciekawe czy on do sierpnia wytrzyma czy na jakiś weekend wpadnie do nas nie zdziwie sie jak w czerwcu sie zjawi no nie mówie bardzo sie ucieszę :p

jak tam u was dzionek

Cześć

No ja z ranka zaliczyłam opalanie na działce, obiad już się robi. S wróci z Gdańska za 2 godzinki, potem idziemy do Biedronki i na plac zabaw z Oskarem. Pogoda coś się psuje.

iiwka spokojnie, wszystkie przez to przechodziłyśmy. Co ty myślisz, że nam, było łatwo??? Na to trzeba czasu, żeby przełknąć taką pigułkę. Spokojnie, pomału wszystko się ułoży i zanim się przyzwyczaisz mąż wróci.

Ewcia a gdzie ty?????

agatulka no to życzę Ci żeby mąż was odwiedził w czerwcu.

Sewa co u Ciebie?????

Beata2710 to ty na pomorzu mieszkasz????????????????

ajj no nie jest łatwo w samotnośc ale da sie zyc mój sie smieje ze opłaci nam sie to finansowo przynajmniej heheh

finansowo to wlasciwie oplaca sie coraz mniej... waluty leca na leb na szyje i w zaleznosci od firmy to plywanie sie po prostu czasem nie oplaca... Jest to praca wymagajaca tyle wyrzeczen ktorych sie nie da zamienic na pieniadze...
Moj M na szczescie zarabia od jakiegos czasu w euro - do niedawna byl ow dolarach, wiec sobie wyobrazcie... :wściekła/y:

echa - ale nie mowmy o pieniadzach ;-)
Zycze Wam wspanialego weekendu :tak::tak::tak:

hej wam.
Ja mam meza juz tydzien w domu i do konca tego tyg bedzie,,,na poczatku mielismy mega klotnie,,ale juz super oki....
potem jedzie na 4 tygg
a teraz spi,maly w peckol,,

Beciu oj ale szybko minelo,,juz twoj wyjezdza,,naciesz sie nim,,,
pozdrowionkaaa

reklama
Cześć

Agatulku jestem z Gdyni.

Od środy jestem słomianką do końca pazdziernika.

Beatka ja zaa Wejherowa jestem :))) ale tylko do sierpnia potem Kraków

hej wam.
Ja mam meza juz tydzien w domu i do konca tego tyg bedzie,,,na poczatku mielismy mega klotnie,,ale juz super oki....
potem jedzie na 4 tygg
a teraz spi,maly w peckol,,

Ewcia to się możesz nacieszyc przynajmniej męzem heheh mój to na prawie 3 miesiące wyjechał ale jest w Polsce wiec skype sie przydaje

Beciu oj ale szybko minelo,,juz twoj wyjezdza,,naciesz sie nim,,,
pozdrowionkaaa

Do góry