reklama
i sama zem na posterunku:-(
wszystkie dzieci w domku - chore - bądz symulują chorobe z lenistwa przed wyjsciem do szkoły udaję ze rozumiem - kiedyś tez tak miewałam...
sewa - zdrówka
beatka jak ssaczek?
marta - co u Ciebie?
myszka, zuzkus, ktosik:-)
wszystkie dzieci w domku - chore - bądz symulują chorobe z lenistwa przed wyjsciem do szkoły udaję ze rozumiem - kiedyś tez tak miewałam...
sewa - zdrówka
beatka jak ssaczek?
marta - co u Ciebie?
myszka, zuzkus, ktosik:-)
Marta1981
Rodzyneczka
Witam i ja:-).
W domku siedzę ale już niedługo,bo na kurs wybywam:-).Trochę wyrwę się bo to prawie 3-letnie zajmowanie się domem zaczęło mnie dobijać.Julu do przedszkola od 1-go idzie a Olek zmienia przedszkole.Zdrowi wszyscy jesteśmy.
M na prywatki jeździ ale to w naszym mieście więc i tak więcej go nie ma niż jest.
Pozdrawiam wszystkie słomianki i zdrówka dla wszystkich - u nas do ferii jeszcze daleko.:-):-).
W domku siedzę ale już niedługo,bo na kurs wybywam:-).Trochę wyrwę się bo to prawie 3-letnie zajmowanie się domem zaczęło mnie dobijać.Julu do przedszkola od 1-go idzie a Olek zmienia przedszkole.Zdrowi wszyscy jesteśmy.
M na prywatki jeździ ale to w naszym mieście więc i tak więcej go nie ma niż jest.
Pozdrawiam wszystkie słomianki i zdrówka dla wszystkich - u nas do ferii jeszcze daleko.:-):-).
Marta1981
Rodzyneczka
No i ładnie:-(,na kurs się nie załapałam ale szukam czegoś innego.nawet jedną ofertę mam na oku;-).
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Hej!
Ja narazie mam meza w domu wiec nie-slomianka jestem, ale zagladam
Pozdrawiam!:-)
Ja narazie mam meza w domu wiec nie-slomianka jestem, ale zagladam
Pozdrawiam!:-)
reklama