wiktoria12
Mama i żona :)
Za granicą wczoraj pojechał a tak ogulnie to już rok jest zagranicą przyjeźdza co 2,5 miesiąca no może jak sie uda to teraz wczesniej przyjedzie.Wiktorio witaj! A gdzie Twój mąż?
A wasi mężowie gdzie są
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za granicą wczoraj pojechał a tak ogulnie to już rok jest zagranicą przyjeźdza co 2,5 miesiąca no może jak sie uda to teraz wczesniej przyjedzie.Wiktorio witaj! A gdzie Twój mąż?
joł,,witamy.....nasi emzowie pracowicie za gramanica,hehe,moj an tirach po swiecie brykaaCzesc dziewczyny moge do was dołończyc
no tka,,juz jeden dizonek cyknął..heheeEwcia do 8 szybko zleci ;-);-);-)
A wasi mężowie gdzie są
hołk laleczki
pozdrawiam cieplutko:0
-------->:-) heheh po beciu sciagam.
jaki zamkniety,,mnie tam nie ma,,ja zadnego zamnkietego nie widze,,,,zescie sie mnie pozbyly takEwcia ściągasz i nie wiesz co.......
------>>> ten znak oznacza wątek zamknięty słomianek..... Myślałam, że coś nam napisałaś..... biegnę a tam CISZA......