reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słomiane wdowy

reklama
Święta święta...i po świętach

I nastała codzienność. A dla nas Słomianek to samotność, puste łóżko, odpowiedzialność za dzieci i dom...
Wiem że i tak mam lepiej jak większość z Was bo mó M jest raz na tydzień ale i tak tęsknię...i nieraz popłaczę sobie cichutko...ale narazie nie mamy szans na zmianę i tak musi być...
Może już w tym roku coś się zmieni...albo w przyszłym i tak już 5 lat....

dobra nie smęcę...

Pozdrawiam

zuzkus - moze to marne pocieszenie, ale nie jestes sama... :sorry2:
Ty masz przynajmniej szanse na zmiane, a ja raczej na 100% nie :no: Taki moj M ma zawod i nic z tym nie zrobie. Tak jeszcze ze 20 lat, a potem emerytura... A w miedzyczasie polowa zycia nam zleci w oddaleniu :-(

Teraz to ja smece...

Smecic bede jeszcze bardziej, bo u mnie tez mnostwo sniegu - nie cierpie zimy!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Święta święta...i po świętach

I nastała codzienność. A dla nas Słomianek to samotność, puste łóżko, odpowiedzialność za dzieci i dom...
Wiem że i tak mam lepiej jak większość z Was bo mó M jest raz na tydzień ale i tak tęsknię...i nieraz popłaczę sobie cichutko...ale narazie nie mamy szans na zmianę i tak musi być...
Może już w tym roku coś się zmieni...albo w przyszłym i tak już 5 lat....

dobra nie smęcę...

Pozdrawiam
ja moge tez posmecic,,w koncu po to ten watek dla słomianek smęcanek,hehe
to tak jak beci

reklama
heja

Laski no mój S już ponad 6 lat się tak buja......;-) i mówi że do 40stki to na 100% jeszcze popływa, ale znając życie zostanie tam dłużej. On tym żyje.....:-D:-D:-D
Takie życie.....:tak: raz jest lepiej a raz gorzej, teraz pojechał na 3,5 miesiąca i wraca 27 lutego niby na 6 miesięcy. Ale w to nie wierzę.....:no::no: znając życie szybciej wyjedzie....:dry::dry:

Zuzkus, Ewcia, Mysz główki do góry......;-);-);-) No co Wy babeczki????:-)
Ale fakt, fajnie czasami posmęcić.....:-D:-D
Dobra której mąż teraz wraca?????:rofl2: Co będziemy w temacie.......:-D:-D:-D

Do góry