reklama
E
Ewcia81
Gość
wpadlam powiedziec haj dzisiaj
E
Ewcia81
Gość
u mnie tez kupaaaaaaaaaaaaa snieguuuuuuuuEwciu witaj......
Ale u mnie śniegu.......
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Święta święta...i po świętach
I nastała codzienność. A dla nas Słomianek to samotność, puste łóżko, odpowiedzialność za dzieci i dom...
Wiem że i tak mam lepiej jak większość z Was bo mó M jest raz na tydzień ale i tak tęsknię...i nieraz popłaczę sobie cichutko...ale narazie nie mamy szans na zmianę i tak musi być...
Może już w tym roku coś się zmieni...albo w przyszłym i tak już 5 lat....
dobra nie smęcę...
Pozdrawiam
I nastała codzienność. A dla nas Słomianek to samotność, puste łóżko, odpowiedzialność za dzieci i dom...
Wiem że i tak mam lepiej jak większość z Was bo mó M jest raz na tydzień ale i tak tęsknię...i nieraz popłaczę sobie cichutko...ale narazie nie mamy szans na zmianę i tak musi być...
dobra nie smęcę...
Pozdrawiam
mysz1978
Fanka BB :)
zuzkus - moze to marne pocieszenie, ale nie jestes sama...
Ty masz przynajmniej szanse na zmiane, a ja raczej na 100% nie Taki moj M ma zawod i nic z tym nie zrobie. Tak jeszcze ze 20 lat, a potem emerytura... A w miedzyczasie polowa zycia nam zleci w oddaleniu :-(
Teraz to ja smece...
Smecic bede jeszcze bardziej, bo u mnie tez mnostwo sniegu - nie cierpie zimy!!!!
Ty masz przynajmniej szanse na zmiane, a ja raczej na 100% nie Taki moj M ma zawod i nic z tym nie zrobie. Tak jeszcze ze 20 lat, a potem emerytura... A w miedzyczasie polowa zycia nam zleci w oddaleniu :-(
Teraz to ja smece...
Smecic bede jeszcze bardziej, bo u mnie tez mnostwo sniegu - nie cierpie zimy!!!!
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Mysz twoj maz to marynarz?
E
Ewcia81
Gość
ja moge tez posmecic,,w koncu po to ten watek dla słomianek smęcanek,heheŚwięta święta...i po świętach
dobra nie smęcę...
Pozdrawiam
to tak jak beciowszem
reklama
heja
Laski no mój S już ponad 6 lat się tak buja......;-) i mówi że do 40stki to na 100% jeszcze popływa, ale znając życie zostanie tam dłużej. On tym żyje.....
Takie życie..... raz jest lepiej a raz gorzej, teraz pojechał na 3,5 miesiąca i wraca 27 lutego niby na 6 miesięcy. Ale w to nie wierzę..... znając życie szybciej wyjedzie....
Zuzkus, Ewcia, Mysz główki do góry......;-);-);-) No co Wy babeczki????:-)
Ale fakt, fajnie czasami posmęcić.....
Dobra której mąż teraz wraca????? Co będziemy w temacie.......
Laski no mój S już ponad 6 lat się tak buja......;-) i mówi że do 40stki to na 100% jeszcze popływa, ale znając życie zostanie tam dłużej. On tym żyje.....
Takie życie..... raz jest lepiej a raz gorzej, teraz pojechał na 3,5 miesiąca i wraca 27 lutego niby na 6 miesięcy. Ale w to nie wierzę..... znając życie szybciej wyjedzie....
Zuzkus, Ewcia, Mysz główki do góry......;-);-);-) No co Wy babeczki????:-)
Ale fakt, fajnie czasami posmęcić.....
Dobra której mąż teraz wraca????? Co będziemy w temacie.......