Wekowanie jest metodą na przechowywanie bez konserwantów i chemiiJa nie rozumiem dlaczego nie można po prostu ugotować marchewki? Te słoiczki to taki take away. Nie da się zdrowo na tym żyć.
I zanim ktoś powie o składzie….spróbujcie ugotować marchewkę i potrzymać ja w świeżości przez dłuższy czas. Bez jakichkolwiek konserwantów środków chemicznych. W kilka dni zrobi się toto niejadalne. Mam uwierzyć, ze magia słoiczka zapobiega psuciu się marchewki?
reklama
Poirytowana
Zaciekawiona BB
Nie magia słoiczka a wekowanieJa nie rozumiem dlaczego nie można po prostu ugotować marchewki? Te słoiczki to taki take away. Nie da się zdrowo na tym żyć.
I zanim ktoś powie o składzie….spróbujcie ugotować marchewkę i potrzymać ja w świeżości przez dłuższy czas. Bez jakichkolwiek konserwantów środków chemicznych. W kilka dni zrobi się toto niejadalne. Mam uwierzyć, ze magia słoiczka zapobiega psuciu się marchewki?
DarkAsterR
Fanka BB :)
I nie lepiej po prostu ugotować marchewke na świeżo? To nie jest jakaś wyższa filozofia.
G
gość2.14
Gość
I nie lepiej po prostu ugotować marchewke na świeżo? To nie jest jakaś wyższa filozofia.
Ale napisała przecież, że dostała sloiczki i widocznie nie chce się jej gotowac, woli wykorzystać.
Poirytowana
Zaciekawiona BB
A czemu nie można dać słoiczka? Po coś chyba sąI nie lepiej po prostu ugotować marchewke na świeżo? To nie jest jakaś wyższa filozofia.
Ellie2021
Nie można karmić w bujaczku... Poczytaj sobie coś więcej o pozycji dziecka w bujaczku...W bujaczku można karmić. My tak robiliśmy. Dziecko jest półleżące i nie ma szans, aby sie zakrztusiło.
G
gość2.14
Gość
Nie można karmić w bujaczku... Poczytaj sobie coś więcej o pozycji dziecka w bujaczku...
Już pisałam, że za późno. Mam dziecko siedzące Już. Wykqrmilam tak dwoje dzieci i jest okej. Jak był mąż udało się nam jedno na kolana brać drugie karmić.
@DarkAsterR wyobraz sobie ze niektóre mamy np podróżują, lecisz do Dominikany lub Meksyku, lot trwa 12 godzin. Albo pracują, wtedy przygotowują gotowe posiłki do zjedzenia, lub kupują słoiczki. Lub najzwyczajniej w świecie, dostały w prezencie jak autorka
DarkAsterR
@DarkAsterR wyobraz sobie ze niektóre mamy np podróżują, lecisz do Dominikany lub Meksyku, lot trwa 12 godzin. Albo pracują, wtedy przygotowują gotowe posiłki do zjedzenia, lub kupują słoiczki. Lub najzwyczajniej w świecie, dostały w prezencie jak autorka
Tez jeżdżę z dziećmi. Wole ugotować własne i zamrozić niż dawać słoiczki.
reklama
G
gość2.14
Gość
Na szczęście każda moze sama decydować co woli i nie stanowi to z niej ani gorszej, ani lepszej